Brug Shazam på Android-enheder

Brug Shazam til at finde ud af, hvilken sang du lytter til i radioen, på tv, i en butik, på din enhed, eller hvor du nu lytter. Tilgå derefter dit Shazam-bibliotek for at finde sange, som du har identificeret, og opdag ny musik baseret på de sange, du har identificeret med Shazam.

Shazam identificerer en sang ved at oprette et unikt digitalt fingeraftryk, der matcher det, som du hører, med en af de mange millioner af sange i Shazam-databasen.

Identificer musik med Shazam

Brug Shazam til at identificere, hvad der afspilles i nærheden af dig. Du kan sågar identificere musik, der afspilles i en anden app, når du har hovedtelefoner på.

• Tryk og hold nede på Shazam-appen i appskuffen, og tryk derefter på Shazam Now (Shazam nu).
  • Åbn Shazam-appen på din enhed, og tryk derefter på Shazam-knappen .

Når Shazam identificerer sangen, gemmes den i dit Shazam-bibliotek.

Når du har identificeret en sang, kan du oprette forbindelse til Apple Music og andre musiktjenester for at lytte til dine Shazam-identificerede sange.

Hvis du ikke har forbindelse til internettet, opretter appen alligevel et unikt digitalt fingeraftryk, der matches med Shazam-databasen, næste gang din enhed har forbindelse til internettet. Hvis en sang ikke kan identificeres, fjernes den fra din liste over afventende Shazam-identificerede sange.

Brug Auto Shazam

Hvis du vil have Shazam til automatisk at identificere, hvad der afspilles i nærheden af dig, skal du slå Auto Shazam til:

• Tryk og hold nede på Shazam-appen i appskuffen, og tryk derefter på Auto Shazam.
  • Åbn Shazam-appen på din enhed, og tryk derefter og hold nede på Shazam-knappen

Når Auto Shazam er slået til, matcher Shazam det, som du hører, med sange i Shazam-databasen – også selvom du skifter til en anden app. Shazam gemmer eller lagrer aldrig, hvad appen hører.

Du kan derefter finde de Shazam-sange, der er blevet identificeret med Auto Shazam, i dit bibliotek, hvor de er grupperet efter dato.

Tryk på Shazam-knappen for at slå Auto Shazam fra.

Brug Notifikation til at identificere musik ved at skubbe og trykke

Selvom du bruger en anden app, kan du tilgå Shazam via notifikationslinjen for at identificere musik:

1. Skub nedad for at se Shazam på notifikationslinjen.
  2. Tryk på Shazam for at begynde at identificere musik.
  3. Hvis du vil lukke notifikationen, skal du gå til biblioteket i Shazam-appen og trykke på knappen Indstillinger  og derefter slå "Shazam from notification bar" (Shazam fra notifikationslinjen) fra.

Brug Pop-Up Shazam (Pop op Shazam) til at identificere musik

1. Åbn Shazam-appen, skub hen til biblioteket, og tryk derefter på knappen Indstillinger .
  2. Slå "Shazam from Pop-Up" (Shazam fra pop op) til, tryk på Go To Settings (Gå til indstillinger), tryk på Shazam, og slå derefter "Allow display over other apps" (Tillad visning over andre apps) til.
  3. Mens du bruger en anden app, kan du trykke på knappen Pop-Up Shazam (Pop op Shazam)  til at identificere musik, der afspilles i den pågældende app.
  4. Hvis du vil fjerne den flydende knap, skal du trække den hen til X'et nederst på skærmen.

Hvis du vil have Pop-Up Shazam (Pop op Shazam) tilbage på skærmen, skal du trykke øverst på skærmen og derefter trykke på notifikationen. Hvis du ikke har "Shazam from notification bar" (Shazam fra notifikationslinjen) slået til, skal du åbne Shazam-appen og Shazam-identificere en sang. Mens Shazam identificerer en sang, kan du sætte Shazam i baggrunden. Du vil se, at knappen Pop-Up (Pop op) dukker op på skærmen igen.

Flere måder at identificere musik på

• Brug Shazam på din Wear OS-enhed til at identificere sange.
  • Slå "Shazam on app start" (Shazam ved opstart) til under Shazam-indstillinger for automatisk at identificere musik, når du åbner appen.

Se dine tidligere Shazam-identificerede sange

Når Shazam identificerer en sang, gemmes sangen i dit Shazam-bibliotek. Skub til biblioteket, eller tryk på knappen Bibliotek for at se dine tidligere Shazam-identificerede sange.

Hvis du vil tilgå alle dine tidligere Shazam-identificerede sange, skal du oprette en Shazam-konto. Du kan derefter se alle dine Shazam-identificerede sange på shazam.com/myshazam og på andre enheder, som du logger på med samme konto.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.