Hvis du mangler GPS-ruter i Træning eller sundhedsdata efter opdatering til iOS 14 og watchOS 7

Læs mere om, hvad du skal gøre for at undgå fremtidigt datatab, hvis du har opdateret til iOS 14 eller watchOS 7 og mangler aktivitets- eller sundhedsdata.

Når du har opdateret til iOS 14.0 og watchOS 7.0, vil du muligvis bemærke, at:

• Kortene over dine træningsruter mangler i appen Fitness på din iPhone for tidligere træningssessioner, hvor du har haft GPS slået til på dit Apple Watch.
  • Appen Aktivitet, appen Puls eller andre sundhedsrelaterede apps kan ikke starte eller indlæse data på dit Apple Watch.
  • Appen Fitness eller appen Sundhed kan ikke starte eller indlæse data på din iPhone.
  • Appen Sundhed eller appen Fitness oplyser en forkert værdi for datalageret på din iPhone.
  • Appen Aktivitet oplyser en forkert værdi for datalageret på dit Apple Watch.
  • Dine data om lydniveauer i omgivelserne eller lydniveauer i hovedtelefoner fra dit Apple Watch mangler i appen Sundhed på iPhone.
  • Batteriet på din iPhone eller dit Apple Watch aflades hurtigere.

Hvis du oplever to eller flere af ovenstående problemer, skal du følge nedenstående fremgangsmåde.

Ophæv pardannelsen mellem Apple Watch og din iPhone

1. Åbn appen Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Alle ure.
  3. Tryk på infoknappen ud for det ur, som du vil ophæve pardannelse for.
  4. Tryk på Ophæv pardannelse.​

Inden alt indhold og alle indstillinger slettes på dit Apple Watch, opretter din iPhone en ny sikkerhedskopi af dit Apple Watch. Du kan bruge sikkerhedskopien til at gendanne dit Apple Watch.

Bekræft iCloud-indstillinger, og opret en sikkerhedskopi

Før du opretter en sikkerhedskopi, skal du sørge for, at du har nok iCloud-lagringsplads.

1. På din iPhone: Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på dit navn, og tryk derefter på iCloud.
  3. Sørg for, at Sundhed er slået til.
  4. Tryk på iCloud-sikkerhedskopi.
  5. Sørg for, at iCloud-sikkerhedskopi er slået til.
  6. Tryk på Sikkerhedskopier nu for at oprette en sikkerhedskopi, og vent på, at den bliver oprettet.

Hvis du vil bekræfte, at dine sundhedsoplysninger er sikkerhedskopieret, skal du åbne appen Sundhed og trykke på dit profilbillede øverst til højre. Nederst på skærmen kan du kontrollere, hvornår dine data sidst blev sikkerhedskopieret. Hvis den viste tid ikke er for nylig, skal du vente på, at sikkerhedskopieringen færdiggøres, og derefter kontrollere igen.

Slet alt indhold og alle indstillinger på din iPhone

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Generelt, og tryk derefter på Nulstil.
  3. Tryk på Slet alt indhold og alle indstillinger.

Gendan din iPhone eller dit Apple Watch fra en sikkerhedskopi

1. Tænd din iPhone, og gendan den fra din iCloud-sikkerhedskopi.
  2. Når den er gendannet, skal du åbne appen Watch på din iPhone.
  3. Tryk på Start pardannelse, og vent på, at parringen afsluttes.
  4. Tryk på Gendan fra sikkerhedskopi, og vælg den seneste sikkerhedskopi for at gendanne.