Overgang fra Musikmemoer til indtalte Memoer

Brug indtalte Memoer til hurtigt at notere dine ideer på din iPhone, iPad, Mac eller dit Apple Watch. Brug derefter GarageBand til at arbejde videre med dine optagelser.

Om Musikmemoer

Appen Musikmemoer opdateres ikke efter Musikmemoer version 1.0.7, og du kan ikke downloade den efter den 1. marts 2021. Hvis du har en iPhone med iOS 14 eller en nyere version eller en iPad med iPadOS 14 eller en nyere version, kan du fortsætte med at bruge Musikmemoer. Hvis du tidligere har downloadet appen, kan du stadig få adgang til den fra din købsoversigt i App Store. Men du skal eksportere dine optagelser i Musikmemoer til dit bibliotek i Memoer for at sikre, at du ikke mister dem.

Eksporter optagelser i Musikmemoer til Memoer

I Musikmemoer version 1.0.7 kan du eksportere dine musikmemoer til biblioteket i Memoer. Du skal bruge:

• En iPhone med iOS 14 eller en nyere version eller en iPad med iPadOS 14 eller en nyere version

• Memoer og Musikmemoer version 1.0.7

Åbn Musikmemoer. Når "Recording is moving to Voice Memos" (Optagelsen flyttes til Memoer) vises, skal du trykke på Eksporter. Det kan tage flere minutter at eksportere dine optagelser til Memoer, afhængigt af størrelsen på dit bibliotek.

Hvis du vil vente med at eksportere, kan du trykke på "OK" for at lukke vinduet "Recording is moving to Voice Memos" (Optagelsen flyttes til Memoer) i syv dage.

Når du har eksporteret alle dine musikmemoer til Memoer, vises dine optagelser i Memoer i mappen "Musikmemoer". Hvis der opstod en fejl under eksporten, skal du måske frigøre plads på din enhed eller vente, indtil dine musikmemoer er opdateret fra iCloud.

Hvis du opretter nye optagelser med Musikmemoer, skal du kopiere dem til Memoer, så du ikke mister dem.

Optag med Memoer

Flere muligheder med dine optagelser i GarageBand

Send feedback

Hvis du har feedback eller forslag til funktioner i Memoer eller GarageBand, så kontakt os endelig.