Brug almindelige udtryk i Numbers på iPhone, iPad, iPod touch og Mac samt online på iCloud.com

Kombiner REGEX og REGEX.UDTRÆK med andre funktioner i Numbers for at gøre dine regnearkberegninger effektive og fleksible med almindelige udtryk.

Almindelige udtryk er tegn, der bruges til at definere søgemønstre. Du kan kombinere enkle grupperinger af disse tegn for at oprette sofistikerede regler og finde værdier inden for tekststrenge. Numbers inkluderer to funktioner for almindelige udtryk, REGEX og REGEX.UDTRÆK, som du kan kombinere med disse funktioner for at søge, matche og erstatte data i dine tabeller:

• MIDDEL.HVIS
  • MIDDEL.HVISER
  • TÆL.HVIS
  • TÆL.HVISER
  • TÆLMATCH
  • FIND
  • VOPSLAG
  • HVIS
  • HVISER
  • SLÅ.OP
  • EKSAKT
  • MAKSHVISER
  • MINHVISER
  • SØG
  • ERSTAT
  • SUM.HVIS
  • SUM.HVISER
  • TEKSTEFTER
  • TEKSTFØR
  • TEKSTMELLEM
  • LOPSLAG
  • XOPSLAG
  • XMATCH