Brug videoer fra internettet i Pages og Numbers

Afspil YouTube- og Vimeo-videoer direkte i dine dokumenter og regneark på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

Kopier internetadressen (URL) for en video på YouTube eller Vimeo, og føj den derefter til dit dokument. Du og de personer, som du deler dokumentet med, kan afspille videoen direkte i dokumentet. Afspilning af videoen kræver internetforbindelse.

Funktionen er muligvis ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Sådan føjes en video fra internettet til Pages og Numbers på iPhone eller iPad

1. Kopier videoens URL:
    • Hvis du bruger en webbrowser, f.eks. Safari: Find videoen på YouTube eller Vimeo, tryk på URL-adressen i adresselinjen øverst på siden, tryk på den igen, og tryk derefter på Kopier. Kontroller, at du har markeret hele linket, f.eks. "https://youtu.be/nnZeDt2c8Yo".
    • Hvis du har YouTube- eller Vimeo-appen installeret på din enhed: Find videoen, tryk på knappen Del på videoen, og tryk derefter på Kopiér.
  2. I Pages eller Numbers: Tryk på det sted i dokumentet, hvor videoen skal vises.
  3. Tryk på knappen Indsæt , tryk på knappen Medier , og tryk derefter på Webvideo.
  4. Tryk i feltet Skriv URL-adresse, og tryk derefter på Sæt ind.
  5. Tryk på Indsæt.*

Hvis du vil se videoen, skal du trykke på afspilningsknappen  på videoen i dokumentet. Du skal muligvis trykke på afspil igen. Du kan afspille videoen i redigeringsvisning eller læsevisning.

Du kan trække videoen rundt på siden for at flytte den, og du kan ændre videoens størrelse, placering og justering som for andre objekter. Du kan også føje titler og billedtekster til videoen.

* Ikke alle URL-adresser, der kopieres fra appen Vimeo, kan bruges i Pages og Numbers. Hvis du vil kopiere URL-adressen og har installeret appen Vimeo, skal du søge efter videoen i en webbrowser, trykke og holde på videoen i søgeresultaterne og derefter trykke på Kopier. Du kan derefter føje videoen til dit dokument.

Sådan tilføjes titler og billedtekster på iPhone eller iPad

1. Tryk på videoen i dokumentet, og tryk derefter på knappen Format .
  2. Tryk på Webvideo, tryk på Titel og billedtekst, og slå derefter de ønskede indstillinger til.
  3. Tryk to gange på teksteksemplet, og indtast derefter en titel eller billedtekst. Hvis teksten er for lang til tekstboksen, kan du trække i tekstboksens markeringshåndtag. Hvis du ikke kan se markeringshåndtagene, skal du trykke uden for boksen og derefter trykke en enkelt gang på teksten.

Sådan føjes video fra internettet til Pages og Numbers på Mac

1. Kopier videoens URL-adresse i en webbrowser, f.eks. Safari:
    • Find videoen på YouTube eller Vimeo.
    • Marker hele URL-adressen i adresselinjen, f.eks. "https://youtu.be/nnZeDt2c8Yo".
    • Vælg Rediger > Kopiér.
  2. I Pages eller Numbers: Klik på det sted i dokumentet, hvor videoen skal vises.
  3. Klik på knappen Medier på værktøjslinjen, og vælg derefter Webvideo.
  4. Vælg Rediger > Sæt ind, og klik derefter på Indsæt.
    Understøttede videolinks, der indsættes i dit dokument eller regneark, indsættes som standard som webvideoer. Hvis du vil ændre dette, skal du gå til Pages eller Numbers > Indstillinger og fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet "Indsæt YouTube- og Vimeo-links som webvideoer".

Hvis du vil se videoen, skal du klikke på afspilningsknappen  på videoen i dokumentet. Du skal muligvis klikke på afspil igen.

Du kan trække videoen rundt på siden for at flytte den, og du kan ændre videoens størrelse, placering og justering som for andre objekter. Du kan også føje titler og billedtekster til videoen.

Sådan tilføjes titler og billedtekster på Mac

1. Vælg videoen, klik på knappen Format , og klik derefter på Webvideo i infovinduet.
  2. Vælg de ønskede indstillinger.
  3. Dobbeltklik på teksteksemplet, og indtast derefter en titel eller billedtekst.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.