Sådan gør du, hvis du ikke kan se de nye Pride-urskiver på dit Apple Watch

Opdater din iPhone, og genstart derefter dit Apple Watch for at se de nye Pride-urskiver og -farver.

I watchOS 6.2.5 får du nye versioner af Pride Digital- og Pride Analog-urskiverne Det tilføjer også farven Regnbue til urskiverne Farveforløb, Californien, Tal – Duo og Tal – Mono. I watchOS 6.2.5 finder du også farver til Regnbue-urskiven til Apple Watch Nike.

Sådan gør du, hvis du ikke kan se de nye Pride-urskiver og -farver, selvom du har opdateret til watchOS 6.2.5:

1. Opdater din iPhone til iOS 13.5.
  2. Genstart dit Apple Watch, efter at du har opdateret din iPhone.

De nye Pride-urskiver og -farver skulle være tilgængelige, efter at uret er genstartet. Læs om, hvordan du tilpasser urskiven på dit Apple Watch.

Ikke alle urskiver er tilgængelige i alle lande eller områder.