Hvis du ser "Mappen kan ikke deles" på din pc med iCloud til Windows 11.1 eller nyere

Hvis du får vist fejlmeddelelsen "Mappen kan ikke deles fra denne enhed, fordi den indeholder arkiver, der ikke er downloadet. Del ved hjælp af en iOS- eller macOS-enhed", skal du downloade mappen og prøve at dele den igen.

1. Åbn iCloud Drive i Windows Stifinder.
  2. I den mappe, du vil dele, skal du kigge efter et arkiv med en størrelse på 0 KB. Hvis du ikke kan se det, skal du kigge i eventuelle undermapper.
  3. Træk og slip arkivet til et andet sted i iCloud Drive.
  4. Gå tilbage til den mappe, du vil dele. Højreklik på mappen, og vælg "Bevar altid på denne enhed". Alle emnerne i mappen begynder at blive downloadet. Når emnerne er downloadet, vises der et flueben.
  5. Højreklik på mappen igen, og vælg derefter iCloud-deling. Derefter kan du dele mapper med venner, familie eller kolleger.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.