Hvis en HDR-skærm er for lys eller levende på Mac

Efter at du har installeret macOS Catalina, vil du muligvis bemærke uventede ændringer i lysstyrke, farve eller kontrast på din eksterne HDR-skærm, dit tv eller din projektor.

Hvis din Mac understøtter videoer med højt dynamisk område (HDR), og den registrerer, at din eksterne skærm også understøtter HDR, slår din Mac muligvis automatisk HDR til for skærmen. Nogle eksterne skærme kan vise forkert lysstyrke, farve eller kontrast, indtil de er korrekt konfigureret til HDR. Se, hvordan du konfigurerer din skærm til HDR, i dokumentationen til skærmen.

Hvis du foretrækker ikke at bruge HDR på din eksterne skærm, kan du slå det fra for skærmen:

1. macOS Catalina 10.15.4 eller nyere skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger.
  2. Klik på Skærm.
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Højt dynamisk område (HDR) i det indstillingsvindue, der vises på den eksterne skærm.

Skærmindstillinger

Læs mere om, hvordan du afspiller HDR-videoer på din Mac, og hvad du kan gøre for at få det bedste HDR-billede.