Sådan overfører du saldoen fra dit Shanghai-rejsekort til iPhone eller Apple Watch

Du kan overføre saldoen på dit fysiske rejsekort til appen Wallet til brug med Apple Pay på din iPhone eller dit Apple Watch.

Overfør saldoen på dit fysiske rejsekort til iPhone

1. Åbn appen Wallet, og tryk på knappen Tilføj .
  2. Tryk på Fortsæt.
  3. Tryk på Shanghai-rejsekort.
  4. Tryk på Overfør eksisterende kort.
  5. Indtast de fire cifre af dit kortnummer, som du bliver bedt om at indtaste. Se billederne nedenfor for at få hjælp.
  6. Placer den øverste del af din iPhone midt på rejsekortet. Lad den berøre kortet uden at flytte den, indtil du får vist "Kort tilføjet" på skærmen. Processen kan tage et par minutter.

Det skal du bruge:3

• En iPhone 7, iPhone 7 Plus eller en nyere model, der er indstillet med Face ID, Touch ID eller en adgangskode
  • iOS 11.3 eller en nyere version
  • Et Apple-id, der er logget på iCloud
  • Enhedens område skal være indstillet til det kinesiske fastland
  • I Shanghai: Et rejsekort med bogstavet U før nummeret
  • Et rejsekort med en saldo på minimum 20 RMB i Shanghai. Hvis du bruge et Shanghai-rejsekort, vil der blive trukket et refunderbart depositum på 20 RMB fra den saldo, du overfører.

Shanghai-rejsekort

Bekræft de første fire cifre i kortnummeret.

Når du har overført saldoen på dit fysiske Shanghai-rejsekort til Wallet, kan du få dit oprindelige depositum tilbage ved at returnere det fysiske kort til kortudstederen. Det refunderbare depositum på 20 RMB, der trækkes fra din saldo, når du overfører saldoen til Wallet, forbliver i Wallet. Du kan få dette depositum tilbage gennem Shanghai-rejseappen. Se instruktionerne fra udstederen af dit rejsekort.

Overfør saldoen på dit fysiske rejsekort til Apple Watch

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Rul ned, og tryk på Wallet & Apple Pay.
  3. Tryk på Tilføj kort, og tryk derefter på Fortsæt.
  4. Tryk på Shanghai-rejsekort.
  5. Tryk på Overfør eksisterende kort.
  6. Følg trinnene for at overføre saldoen.

Du skal bruge følgende:

• Et Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2 eller en nyere model, der er parret med din iPhone 7, iPhone 7 Plus eller en nyere model4
  • Den nyeste version af watchOS og den nyeste version af iOS
  • I Shanghai: Et rejsekort med bogstavet U før nummeret