Hvis din Mac starter og viser en cirkel med en streg gennem

En cirkel med en streg gennem betyder, at der findes et Mac-operativsystem på din startdisk, men at det ikke er en udgave af macOS, som din Mac kan bruge.

Et forbudssymbol i form af en cirkel med en streg gennem betyder, at der findes et Mac-operativsystem på din startdisk, men at det ikke er en version eller build af macOS, som din Mac kan bruge.

1. Tryk på afbryderknappen, og hold den nede på din Mac i op til 10 sekunder, indtil din Mac slukkes.
  2. Tænd din Mac, og tryk med det samme på Kommando (⌘)-R, og hold tasten nede for at starte fra macOS-gendannelse
  3. Brug Diskværktøj til at reparere din startdisk, mens du er i macOS-gendannelse.
  4. Hvis Diskværktøj ikke fandt eller reparerede alle fejl, skal du geninstallere macOS.
  5. Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.