Aperture-supportressourcer

Denne side indeholder links til arkiverede supportressourcer til Aperture. Udvikling af Aperture stoppede i juni 2014.

I juni 2014 annoncerede Apple, at de stoppede udviklingen af Aperture. Sidenhen har Apple udgivet fem store macOS-opdateringer. Af tekniske årsager kan Aperture ikke køre på fremtidige versioner af macOS efter macOS Mojave. Hvis du vil fortsætte med at arbejde med dine Aperture-fotobiblioteker, skal du overføre dem til appen Fotos, der findes i macOS, eller overføre dem til et andet program.

Arkiverede Aperture-supportartikler

Færdig brugerhåndbog til Aperture