Brug det flydende tastatur på iPad

Med iPadOS kan du gøre dit tastatur mindre og flytte det hen, hvor du ønsker, for nemt at skrive med én hånd.

Sådan bruger du det flydende tastatur

1. Åbn en app, der bruger iPadOS-tastaturet.
  2. Brug to fingre til at knibe på tastaturet.
  3. Rør ved den grå linje, og hold den nede  , og træk den hen, hvor du ønsker.

Hvis du vil bruge QuickPath til at skrive med en enkelt hånd, skal du bare flytte din finger fra bogstav til bogstav for at skrive de ord, du vil bruge. Hvis du vil tilbage til det almindelige tastatur, skal du lægge to fingre på det flydende tastatur og sprede dem fra hinanden.

Gør endnu mere med din iPad