Brug det flydende tastatur på iPad

Med iPadOS kan du bruge det flydende tastatur på din iPad til at gøre tastaturet mindre, så det er lettere at skrive med én hånd. Derefter kan du ændre tastaturet til fuld størrelse igen.

Sådan gør du dit iPad-tastatur mindre

1. Åbn en app, der bruger iPadOS-tastaturet – f.eks. Noter eller Beskeder.
  2. Knib tastaturet sammen med to fingre for at gøre det mindre.
  3. Hold nede på den grå linje  for at flytte tastaturet rundt på din skærm.

Hvis du vil bruge QuickPath til at skrive med en enkelt hånd, skal du bare flytte din finger fra bogstav til bogstav for at skrive de ønskede ord.

Sådan udvider du dit iPad-tastatur til fuld størrelse

1. Placer to fingre på det flydende tastatur.
  2. Spred fingrene for at forstørre tastaturet og genoprette fuld størrelse.

Gør endnu mere med din iPad