Sådan ændrer du din betalingsmetode for dit Apple-id, hvis du ikke har en Apple-enhed

Når du ændrer dine betalingsoplysninger, opdateres de automatisk for alle de apps og tjenester, du bruger med dit Apple-id, herunder App Store og iTunes Store.

Sådan ændrer du din betalingsmetode i iTunes på pc eller Microsoft Surface

1. Åbn iTunes.
  2. Tryk eller klik på Konto på menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og tryk eller klik derefter på Vis min konto.
  3. Log ind med dit Apple-id.
  4. Sørg for, at de oplysninger, der er angivet på siden Kontooplysninger, stemmer overens med de oplysninger, du har registreret hos dit pengeinstitut.
  5. Tryk eller klik på Administrer betalinger til højre for Betalingsoplysninger. (Hvis du bruger en ældre version af iTunes, skal du trykke eller klikke på Rediger til højre for Betalingstype.)
    Siden Kontooplysninger i iTunes, der viser betalingsoplysninger, faktureringsadresse og andre oplysninger relateret til Apple-id.
  6. Hvis du vil opdatere en betalingsmetode, skal du trykke eller klikke på Rediger. Hvis du vil tilføje en betalingsmetode, skal du trykke eller klikke på Tilføj.
  7. Herfra kan du opdatere, fjerne eller tilføje betalingsmetoder. Hvis du har flere betalingsmetoder, kan du ændre rækkefølgen på dem. Apple forsøger først at trække penge på den øverste betalingsmetode og fortsætter derefter nedad på listen. Du kan ikke ændre rækkefølgen for, hvornår der trækkes penge på Apple-id-saldoen.

Sådan ændrer du din betalingsmetode på din Android-enhedeller Google Chromebook

Du kan redigere dine betalingsoplysninger på en Android-enhed eller Chromebook, men hvis du gør dette, fjernes alle betalingsmetoder med undtagelse af din primære metode fra dit Apple-id og fra andre enheder, du bruger med dit Apple-id. Hvis du vil undgå dette, skal du bruge iTunes til at opdatere dine betalingsoplysninger.

1. Åbn Apple Music-appen på din Android- eller Chromebook-enhed.
  2. Tryk på knappen Menu knappen Sorteringsindstillinger øverst til højre.
  3. Tryk på Konto.
  4. Tryk på Betalingsoplysninger.
  5. Rediger eller fjern oplysningerne. Vælg Ingen for at fjerne betalingsmetoden.
  6. Sørg for, at navnet og faktureringsadressen svarer til de oplysninger, der er registreret hos dit pengeinstitut. Tryk derefter på OK.

Sådan skifter du din betalingsmetode på tv.apple.com

1. Gå til tv.apple.com/dk, og log ind med dit Apple-id.
  2. Klik på kontoknappen  øverst på skærmen.
  3. Vælg Kontoindstillinger i den menu, der vises.
  4. Klik på Rediger under Betalingstype.

Hvis du har flere betalingsmetoder tilknyttet, kan du ikke redigere dine betalingsoplysninger på tv.apple.com.

Hvis du ikke kan ændre dine betalingsoplysninger

Hvis du har abonnementer, en ubetalt saldo eller deler køb med din gruppe med Familiedeling, kan du ikke fjerne alle betalingsoplysninger. Du kan få hjælp, hvis du ikke vil bruge en betalingsmetode med dit Apple-id.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.