Brug flere skærme med MacBook Pro (16", 2019)

Du kan tilslutte op til fire 4K-skærme eller to 6K-skærme med fire Thunderbolt 3-porte på din MacBook Pro.

Tilslutning af 4K-, 5K- og 6K-skærme

Du kan tilslutte op til fire skærme i følgende konfigurationer:

• To 6K-skærme med en opløsning på 6016 x 3384 ved 60 Hz
  • To 5K-skærme med en opløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz.
  • Fire 4K-skærme med en opløsning på 4096 x 2304 ved 60 Hz
  • En 5K-skærm med 5120 x 2880 ved 60 Hz og op til tre 4K-skærme med 4096 x 2304 ved 60 Hz

Tilslutning af LG UltraFine 4K- og 5K-skærme

Du tilslutte flere LG UltraFine 4K- og 5K-skærme i disse konfigurationer:

• To LG UltraFine 5K-skærme med 5120 x 2880 10bpc ved 60 Hz
  • Fire LG UltraFine 4K-skærme med 4096 x 2304 8bpc ved 60 Hz
  • En LG UltraFine 5K-skærm tilsluttet på den ene side af din Mac og to LG UltraFine 4K-skærme sluttet til porte på den modsatte side.

Tilslutning til forskellige Thunderbolt 3-busser

Din MacBook Pro har to busser til sine fire Thunderbolt 3-porte. Hvert par Thunderbolt 3-porte (på venstre og højre side af dine Mac) er forskellige busser. Når det er muligt, skal du slutte dine skærme til forskellige busser for at maksimere ydeevnen. Du skal ikke tilslutte mere end to skærme til hver bus. Hvis du tilslutter en 6K- eller 5K-skærm eller en 4K-skærm med flere kabler, skal du bruge forskellige busser til alle skærmene.