Sådan sletter du din historik for Siri

Læs mere om, hvordan du sletter interaktionshistorikken for Siri og Diktering.

De ting, du siger og dikterer, sendes til Apple sammen med andre data fra Siri for at behandle dine anmodninger, når du bruger Siri og Diktering. Dine anmodninger tilknyttes en tilfældig identifikator, som ikke har forbindelse til dit Apple-id, din e-mailadresse eller andre data, som Apple kan have om din brug af andre Apple-tjenester. Læs mere om Spørg Siri, Diktering og anonymitet.

Sådan sletter du din anmodningshistorik for Siri

iOS 13.2, iPadOS 13.2, watchOS 6.1, tvOS 13.2 og macOS Catalina 10.15.1 og nyere versioner giver dig mulighed for at slette interaktion med Siri og Diktering, der er tilknyttet en tilfældig identifikator for en enhed, og som opbevares i højst seks måneder.*

Når du har installeret softwareopdateringerne, skal du følge denne vejledning på hver af de enheder, som du vil slette historikken for Siri og Diktering for.

• På din iPhone, iPad eller iPod touch skal du gå til Indstillinger, gå til Siri & søgning og trykke på Historik for Siri og Diktering. Tryk derefter på Slet historik for Siri og Diktering.
  • På dit Apple Watch skal du gå til Indstillinger, trykke på Siri og derefter trykke på Historik for Siri og Diktering. Tryk derefter på Slet historik for Siri og Diktering
  • På dit Apple TV skal du gå til Indstillinger, trykke på Generelt og derefter trykke på Historik for Siri. Tryk derefter på Slet historik for Siri og Diktering.
  • På en HomePod skal du gå til Indstillinger for HomePod i appen Hjem og trykke på Historik for Siri. Tryk derefter på Slet historik for Siri.
  • På din Mac skal du gå til Systemindstillinger og klikke på Siri. Klik derefter på Slet historik for Siri og Diktering.

*Når du sletter historikken for Siri og Diktering, sletter du kun anmodninger, der er tilknyttet den tilfældige identifikator. Din anmodningshistorik er tilknyttet den tilfældige identifikator i op til seks måneder. Efter seks måneder fjernes tilknytningen mellem din anmodningshistorik og den tilfældige identifikator, og historikken kan opbevares i op til to år for at hjælpe Apple med at udvikle og forbedre Siri, Diktering og andre sprogbehandlingsfunktioner som f.eks. Stemmekontrol. Den lille mængde anmodninger, der er gennemgået, kan opbevares længere end to år uden den tilfældige identifikator med henblik på løbende forbedringer af Siri.