Gør Sundhed og aktivitet bedre og anonymitet

Gør Sundhed og aktivitet bedre er designet til at beskytte dine oplysninger og give dig mulighed for at vælge, hvad du deler.

Gør Sundhed og Aktivitet bedre sender trænings- og aktivitetsoplysninger samt sundhedsrelaterede oplysninger fra din iPhone, din iPad og dit Apple Watch til Apple. Det sker for at udvikle, forbedre og forstå, hvor effektive sundheds-, aktivitets- og træningsfunktionerne er. Der inkluderes muligvis ubehandlede og analyserede data fra sundheds- og aktivitetsrelaterede sensorer. Dine data bruges ikke til nogen andre formål og indeholder ingen personlige data.

Oplysningerne, der indsamles som en del af Gør Sundhed og aktivitet bedre, indeholder data, som vises i appen Sundhed og appen Fitness på din iPhone, din iPad og i apps relateret til sundhed og fitness på dit Apple Watch, herunder visse data, som du har skrevet (f.eks. alder, køn, højde, vægt og indstilling for kørestolsfunktion); oplysninger relateret til puls, herunder Notifikationer om uregelmæssig puls (f.eks. hyppigheden og typen af notifikationer og antal og typer af målinger af pulsen, procentdele af visse værdier for atrieflimren, dine interaktioner med forskellige datatyper og relevante livsstilsfaktorer samt antal af og mulige årsager til ikke-entydige målinger); oplysninger fra appen EKG (f.eks. antal af ekg-målinger, resultater og evt. relaterede symptomer); oplysninger fra funktionen Iltniveau i blodet (f.eks. resultaterne af gode målinger, det specifikke antal af foretagne målinger og kvaliteten af målingerne); oplysninger fra funktionen Mental sundhed (f.eks. din interaktion med funktionen, om og hvornår du har gennemført en klinisk bedømmelse, frekvensen af din registrering af sindsstemning og frekvensen og typen af notifikationer, der er slået til, og dine interaktioner med notifikationer); oplysninger fra funktionen Sundhedsdeling, der gør det muligt at dele dine sundhedsdata med din familie og dine venner (f.eks. antal af delingsrelationer, antal af delte sundhedsemner, ændringer af delte sundhedsemner, oplysninger relateret til de sundhedstendenser, der genereres og deles, og din interaktion med notifikationer om Sundhedsdeling); visse oplysninger fra funktionen Sundhedsdeling, der gør det muligt at dele dine sundhedsdata med din behandler (f.eks. hyppighed af brug, minimum, maksimum og gennemsnitligt antal sundhedsemner, der deles, og et anslået antal af behandlere, du deler sundhedsdata med); oplysninger fra Nødinfo (f.eks. udfyldte felter og din interaktion med funktionen); oplysninger relateret til din brug af Siri til at få adgang til data fra appen Sundhed (f.eks. hvornår og hvordan du bruger Siri til at registrere forskellige typer af sundhedsdata i appen Sundhed eller til at oplæse oplysninger, der er tilgængelige i appen Sundhed, hvilke typer sundhedsdata, du anmoder om, og typerne af anmodninger, herunder om du anmoder om at registrere oplysninger i eller anmode om oplysninger fra appen Sundhed); og oplysninger relateret til din brug af funktionen Medicin (f.eks. om du har registreret medicin, metoden, du brugte, til at registrere medicinen, oprettelse af en medicinplan, og hvilke handlinger der blev foretaget ift. sådanne planer og din interaktion med og brug af indstillinger og notifikationer til Medicin). Data, som sendes til Apple, kan også indeholde aktivitets- og bevægelsesdata (f.eks. antal ståtimer, træningsminutter, antal trapper, højde og dybde, færdiggørelse i procent af bevægelsescirklen, fysisk aktivitetsniveau, træningsdata (f.eks. type, funktion, kilde, varighed og oplysninger relateret til de træninger, du deler), oplysninger om mobilitet og data for accelerometer, gyroskop, hvilken vej, du vender, og tryk); oplysninger fra appen Mindfulness (f.eks. type af mindfulness-session, og om pulsen blev beregnet); status for håndled og retning; og oplysninger relateret til hvornår og hvordan du importerer visse verificerbare data fra helbredsjournaler til appen Sundhed samt relaterede data, som vises i appen Sundhed (f.eks. maks. VO₂); antal gange, du er faldet, og andre oplysninger om fald; søvnrelaterede oplysninger (f.eks. åndedrætsfrekvens under søvn, søvnplaner, og hvordan de afviger fra registreret søvnlængde; bevægelsesdata, der bruges til at bestemme søvnlængde, samt oplysninger relateret til søvnstadier); oplysninger, symptomer og resultater relateret til og afledt af menstruationscyklusser, graviditet og cyklusfaktorer inklusive brug af præventionsmetoder (f.eks. registrering af længerevarende menstruationer, uregelmæssige eller sjældne menstruationscyklusser, vedvarende pletblødning, forventet ægløsning, forudsigelser om menstruationer og frugtbare perioder samt rapporterede resultater af ægløsningstest taget hjemme); oplysninger om og afledt af målinger af håndledstemperatur (f.eks. indsamlede temperaturmålinger og andre temperaturbaserede oplysninger); lyd i hovedtelefoner, eksponeringsniveauer for lyd i omgivelserne og målinger om nedsættelse af lyd i omgivelserne; brille- eller linserecept og relaterede felter; hjerterelaterede målinger og visualiseringer; oplysninger relateret til funktionen Tid i dagslys (f.eks. den anslåede tid, du tilbringer i dagslys, og samlede statistikker med værdier på de aktuelle lysforhold); og visse oplysninger om din brug af funktioner og træninger i Apple Fitness+. Apple kan også modtage oplysninger, som fortæller, hvordan og om der er installeret, brugt eller oprettet forbindelse til andre fitnessapps eller enheder fra tredjeparter, om omtrentlig lokalitet, dine interaktioner med appen Sundhed og om, hvor længe du har brugt Apple Watch, om du har slået aktivitets- og sundhedsrelaterede apps, notifikationer, indstillinger og funktioner til, og om dine interaktioner med disse. Alle nærværende data bliver muligvis indsamlet eller kombineret på en måde, der ikke identificerer dig personligt, og de analyseres på din iPhone, din iPad og dit Apple Watch, før de bliver sendt til Apple. Disse data bruges muligvis også af Apple til at identificere tendenser og anslå målinger for visse aktivitets- og sundhedsrelaterede funktioner.

Apple deler under begrænsede omstændigheder muligvis visse indsamlede data med relevante sundhedsmyndigheder og lægemiddelstyrelser efter behov for at støtte ansøgninger til lægemiddelgodkendelser. Delte data inkluderer ikke data på et individuelt niveau eller data, der muligvis kan identificere dig.

Ved at slå Gør Sundhed og Aktivitet bedre til erklærer du dig indforstået med, at Apple, dets datterselskaber og agenter sender, indsamler, vedligeholder, behandler, benytter og videregiver alle ovennævnte oplysninger. Apple vil muligvis opbevare disse oplysninger hos tredjepartsudbydere af tjenester.

Oplysninger indsamlet af Apple vil altid blive behandlet i overensstemmelse med Apples anonymitetspolitik, som kan læses på www.apple.com/dk/privacy.

Udgivelsesdato: 18. september 2023