iCloud-nøglering og anonymitet

iCloud-nøglering er designet til at beskytte dine oplysninger og give dig mulighed for at vælge, hvad du deler.

iCloud-nøglering opbevarer de brugernavne til websteder, adgangskoder, kreditkortoplysninger og udløbsdatoer, du gemmer med iCloud, og holder dem ajour på alle iOS-enheder med iOS 7 eller nyere versioner og Mac-computere med OS X Mavericks (10.9) eller nyere versioner, som du har godkendt.

Når iCloud-nøglering er slået til, spørger Autoudfyld i Safari dig, om du vil gemme dit brugernavn, din adgangskode eller dine kreditkortoplysninger, når du indtaster dem. Derefter behøver du ikke skrive brugernavnet, adgangskoden eller kreditkortoplysningerne igen, da de udfyldes automatisk. Autoudfyld i Safari og iCloud-nøglering opbevarer ikke dit kreditkorts sikkerhedskode. Ved køb i f.eks. Safari vælges, hvilket kreditkort der skal bruges, hvorefter Safari automatisk udfylder kreditkortnummeret og udløbsdatoen. Du skal fortsat skrive sikkerhedskoden for at afslutte købet. Safaris Adgangskodeopretter kan også foreslå unikke adgangskoder, der er svære at gætte, til dine online-konti og bruge iCloud-nøglering til at opbevare disse adgangskoder. Hvis du gendanner din enhed fra en sikkerhedskopi, kan iCloud-nøglering automatisk logge ind på dine gemte konti. Du kan få flere oplysninger om indstilling af iCloud-nøglering på support.apple.com/kb/HT204085.

iCloud-nøglering er krypteret, når den overføres til dine enheder og opbevares i iCloud, og den kan ikke læses af Apple.

Udgivelsesdato: 15. februar 2022