Aktivitetsdeling og anonymitet

Aktivitetsdata som træningstyper og -titler, antal aktive kalorier eller kilojoule, antal minutters motion, antal ståtimer eller kørte timer og tidszone bliver delt på sikker vis med de personer, du vælger.

Aktivitet er designet til at beskytte dine oplysninger og give dig mulighed for at vælge, hvad du deler.

Privacy Icon

• Trænings- og aktivitetsdata, der deles med venner, kan omfatte: antal aktive kalorier eller kilojoule, antal minutters motion, antal ståtimer eller kørte timer, tidszone og træningsoplysninger som f.eks. titel, type og varighed.
  • Den e-mailadresse, der forbindes med din iCloud-konto, vil være synlig for alle, som du inviterer, eller som du accepterer en invitation fra.
  • Hvis du bruger denne funktion, bliver trænings- og aktivitetsdataene sendt til Apple, så Apple på sikker vis kan dele disse data med dem, du vælger. Apple beholder trænings- og aktivitetsdataene i en kort periode og bruger kun oplysningerne til at slå funktionen til deling til.

Trænings- og aktivitetsdata, der deles med venner, kan omfatte: aktive kalorier eller kilojoule, minutter med motion, antal ståtimer eller kørte timer, skridt, tidszone (så dine venner ved, hvornår du starter din dag), træningsoplysninger såsom titel, type og varighed samt navnet på eventuelle tredjepartsapps, der leverer oplysningerne. Oplysninger om træninger (titel, trænerens navn m.m.) kan muligvis afsløre følsomme oplysninger om din træning, f.eks. om det er træning for gravide. Venner kan også få notifikationer om dine aktivitets- og træningspræmier. Disse oplysninger er tilgængelige for dine venner i et kort tidsrum. Du kan til enhver tid fjerne en ven vha. funktionen Fjern ven i Deling. Du kan også vælge at skjule din aktivitet for en ven ved at vælge Skjul min aktivitet.

Den e-mail, der er knyttet til din iCloud-konto, vil være synlig for alle, som du inviterer eller accepterer en invitation fra.

Hvis du bruger denne funktion, bliver trænings- og aktivitetsdataene sendt til Apple, så Apple på sikker vis kan dele disse data med dem, du vælger. Apple beholder trænings- og aktivitetsdataene i en kort periode og bruger kun oplysningerne til at slå funktionen til deling til. Listen over venner, som du deler din aktivitet med, er knyttet til din iCloud-konto og gendannes på alle andre iOS-enheder, som du logger ind på vha. denne iCloud-konto.

Apple opbevarer kun personlige data, så længe det er nødvendigt i forbindelse med de formål, de blev indsamlet til, herunder som beskrevet i denne meddelelse og i overensstemmelse med Apples anonymitetspolitik eller som lovgivningen foreskriver. Når vi fastslår længden på opbevaringsperioder, undersøger vi først grundigt, om det er nødvendigt at opbevare de indsamlede personlige data, og hvis opbevaring kræves, arbejder vi på at opbevare de personlige data i så kort tid, som det er muligt i henhold til lovgivningen.

Oplysninger indsamlet af Apple vil altid blive behandlet i overensstemmelse med Apples anonymitetspolitik, som kan læses på www.apple.com/dk/privacy

Udgivelsesdato: 12. december 2022