Tv-udbyder og anonymitet

Tv-udbyder er udviklet til at beskytte dine oplysninger og give dig mulighed for at vælge, hvad du vil dele.

Funktionen Tv-udbyder giver din tv-udbyder og apps fra tredjeparter lov til at få adgang til og udveksle oplysninger om din tv-abonnementskonto, så du kan logge ind en gang på din tv-udbyderkonto og derefter automatisk få adgang til udsendelser, film og andet indhold, der indgår i dit tv-udbyderabonnement, inde fra apps fra tredjeparter uden at skulle logge ind hver gang.

Når du logger ind på din tv-udbyderkonto, slås apps, der understøtter din tv-udbyderkonto, til, så de kan bruge din konto. Når du er logget ind på din tv-udbyderkonto, kan andre apps bede om adgang til din tv-udbyderkonto.

Når du logger ind på din tv-udbyderkonto, vil din enhed opbevare visse oplysninger om din tv-abonnementskonto på enheden, f.eks. navnet på tv-udbyderen og dit skærmnavn. Disse oplysninger bruges til at slå funktionen til og til at udveksle abonnementsoplysninger mellem din tv-udbyder og apps fra tredjeparter. Din tv-udbyder kan dele oplysninger om din abonnementskonto med alle apps, som du har slået til, for at bekræfte din adgang til visse af deres tilbud på abonnement eller indhold. Disse oplysninger kan inkludere dit bruger-id til abonnementet, husholdnings-id, og kontoens postnummer sammen med oplysninger om abonnementspakken.

Når du er logget ind på din tv-udbyderkonto, bruger vi dine abonnementsoplysninger til at finde apps fra tredjeparter med indhold, der er tilgængeligt via dit abonnement, og som er godkendt til at oprette forbindelse til Apple TV-appen.

Du kan altid vælge at slå funktionen Tv-udbyder fra. I iOS gør du det ved at gå til Indstillinger > Tv-udbyder > Fjern tv-udbyder. I tvOS gør du det ved at gå til Indstillinger > Brugere og konti > Tv-udbyder > Fjern tv-udbyder. På den måde logges du ud af din tv-udbyderkonto. Du kan også vælge at slå apps fra individuelt.

Ved at slå funktionen Tv-udbyder til, giver du din tv-udbyder og evt. apps fra tredjeparter, som du har slået til, lov til at udveksle og bruge oplysningerne i din tv-abonnementskonto. Deres deling og brug af disse oplysninger er underlagt deres vilkår og betingelser, anonymitetspolitikker og regler. Du bør gennemgå din tv-udbyders og lignende apps fra tredjeparters betingelser, anonymitetspolitikker og regler for at forstå, hvordan de bruger og deler oplysningerne i din tv-abonnementskonto og beslægtede oplysninger, før du deler med dem.

Oplysninger indsamlet af Apple vil altid blive behandlet i overensstemmelse med Apples anonymitetspolitik, som kan læses på www.apple.com/dk/privacy