Værdipapirer og anonymitet

Værdipapirer er designet til at beskytte dine oplysninger.

For brugere i USA, Storbritannien, Australien og Canada leveres nyhedshistorier i Værdipapirer af Apple News. Apple indsamler oplysninger om, hvordan du bruger Apple News i Værdipapirer. Disse oplysninger er knyttet til et anonymt id, der er specifikt for Apple News og Værdipapirer, som ikke er knyttet til andre tjenester. Få flere oplysninger om den information, vi indsamler til Apple News, på https://support.apple.com/HT205249.

For at levere fantastisk indhold understøttes Værdipapirer af reklamer. Vi respekterer dit privatliv, og hvis du foretrækker ikke at se reklamer skræddersyet specielt til dine interesser i Værdipapirer, kan du fravælge målrettet reklame ved at følge instruktionerne i https://support.apple.com/kb/HT202074. Du kan også til enhver tid nulstille dit reklame-id. De artikler, du læser i Værdipapirer og Apple News, bruges kun til at sende reklamer til dig, når du bruger Værdipapirer og Apple News. Apple indsamler oplysninger om de reklamer, du ser og interagerer med i Værdipapirer og Apple News, for at kunne rapportere til annoncører og forsyne dem med oplysninger om, hvor effektive deres reklamekampagner er.

Aktiekurser og data i Værdipapirer (og nyhedshistorier om de værdipapirer, du følger, for brugere uden for USA, Storbritannien, Australien og Canada) leveres af partnere, som skal behandle oplysningerne i overensstemmelse med Apples krav.

Oplysninger indsamlet af Apple vil altid blive behandlet i overensstemmelse med Apples anonymitetspolitik, som kan læses på www.apple.com/dk/privacy

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.