Gør helbredsjournaler bedre og anonymitet

Funktionen Gør helbredsjournaler bedre sender visse oplysninger fra dine helbredsjournaler til Apple for at hjælpe Apple med at udvikle, forbedre og forstå funktionen Helbredsjournaler. Dine data vil ikke blive brugt til nogle andre formål.

De oplysninger, der leveres til Apple, kan indeholde oplysninger i dine helbredsjournaler (f.eks. oplysninger om tilstand, medicin, vitalparametre og operationer) samt oplysninger om, hvorvidt du har slået Helbredsjournaler til og din interaktion med disse (såsom analysedata relateret til overførslen af​dine helbredsjournaler, som kan indeholde kilden til sådanne data). Før dine oplysninger sendes til Apple til analyse, behandles de for at fjerne data, der kan identificere dig, f.eks. dit navn eller dit telefonnummer. Selvom behandlingen er beregnet til at fjerne alle oplysninger, der kan identificere dig, er det muligt, at Apple modtager oplysninger, der kan identificere dig. Hvis der findes sådanne oplysninger, som kan identificere dig, vil de blive fjernet med det samme.

Alle oplysninger, der sendes til Apple, er krypteret under forsendelsen og mens de opbevares.

Ved at slå Gør helbredsjournaler bedre til erklærer du dig indforstået med, at Apple, dets datterselskaber og agenter sender, indsamler, vedligeholder, behandler og benytter alle ovennævnte oplysninger. Apple vil muligvis opbevare disse oplysninger hos tredjepartsudbydere af tjenester. Du kan altid vælge at stoppe deling af dine helbredsjournaler. Det gør du ved at gå til Indstillinger > Anonymitet > Analyse og forbedringer og trykke for at slå Gør helbredsjournaler bedre fra.

Oplysninger indsamlet af Apple vil altid blive behandlet i overensstemmelse med Apples anonymitetspolitik, som kan læses på www.apple.com/dk/privacy