Apple Arcade og anonymitet

Apple Arcade er designet til at beskytte dine oplysninger og give dig mulighed for at vælge, hvad du deler.

• Vi indsamler dine personlige oplysninger for at kunne levere det indhold, du køber, henter eller ønsker at opdatere.
  • Vi bruger også oplysninger om din konto, dine køb og dine overførsler i App Store og Arcade for at tilbyde reklamer, så søgereklamer i App Store og reklamer i Apple News og Værdipapirer, hvor tilgængelige, er relevante for dig. Du har valgmuligheder, hvad angår disse reklamer, som beskrevet herunder.
  • Vi bruger oplysninger om din spilleaktivitet, dine køb, overførsler og andre aktiviteter i App Store og Arcade til at skræddersy funktioner og tilbyde dig personlige anbefalinger. Du kan framelde dig brugen af disse data til dette formål, som beskrevet herunder.
  • For at finde og forhindre bedrageri bruges oplysninger om, hvordan du bruger enheden – herunder det omtrentlige antal telefonopkald eller e-mails, som du sender og modtager – til at beregne en enheds tillidsscore, når du forsøger at tegne abonnement. Indsendelserne er udviklet således, at Apple ikke får kendskab til de faktiske værdier på din enhed. Scorerne opbevares i en afgrænset periode på vores servere.
  • Vi bruger oplysninger om din browsing samt dine køb, søgninger og overførsler i App Store til at forbedre App Store og Arcade. Disse optegnelser opbevares med IP-adressen, et vilkårligt unikt id (hvis nødvendigt) og Apple-id, når du er logget ind på en butik.

Apple Arcade er opbygget helt fra bunden med det formål at beskytte din anonymitet. Vi arbejder hårdt på kun at indsamle de data, vi skal bruge for at gøre din oplevelse bedre. Når vi indsamler data, mener vi, at det er vigtigt for dig at vide, hvad vi indsamler, og hvorfor vi har brug for dem, så du kan vælge på et oplyst grundlag.

Tilvejebringelse af Apple Arcade

Apple bruger dine personlige oplysninger til at levere tjenesterne og funktionerne i Apple Arcade. Disse oplysninger inkluderer dine konto- og betalingsoplysninger, som du kan få adgang til og ændre i Indstillinger, og din App Store-købshistorik.

For at hjælpe dig bruger Apple Arcade iCloud til at holde visse dele af din oplevelse ajour på alle dine enheder. For eksempel bruger Apple Arcade iCloud til at synkronisere dine fremskridt i et spil på alle dine enheder. Du kan altid deaktivere denne funktionalitet ved at slå iCloud fra for Arcade-spil i Indstillinger på en iOS- eller iPadOS-enhed eller i Systemindstillinger på en Mac. Hvis en spiludvikler bruger iCloud-sikkerhedskopiering, bliver dine fremskridt stadigvæk sikkerhedskopieret til iCloud, hvis du har slået iCloud-sikkerhedskopiering til.

Når du logger ind i Game Center, modtager Apple oplysninger om din spilaktivitet, herunder om resultater og bedrifter, udfordringer og spil med flere deltagere. Du kan læse mere om Game Center og anonymitet ved at gå ind på Indstillinger > Game Center.

Forbedring og personliggørelse af Apple Arcade

Apple indsamler begrænsede oplysninger om de spil, du spiller hver uge i tilknytning til dit Apple-id. Vi indsamler også visse oplysninger om din spilaktivitet, som ikke er knyttet til dit Apple-id. Oplysningerne kan ikke bruges til at identificere dig personligt. Vi anvender disse oplysninger til at forbedre og optimere Apple Arcade for dig og alle andre og til at give dig en personlig oplevelse i Apple Arcade og App Store, så du kan finde det indhold, der er mest relevant for dig. Vi anbefaler f.eks. spil, som vi mener vil interessere dig, på basis af de spil, du tidligere har spillet eller købt i App Store. Du kan deaktivere tilpasningsfunktionerne ved at slå Personlige anbefalinger til dit Apple-id fra i indstillingerne til App Store.

Deling med tredjeparter

Vi leverer samlede oplysninger, som ikke kan bruges til at identificere dig, om spilaktivitet til udbydere af Apple Arcade-indhold, så de kan vurdere og forbedre spillernes engagement i spillene.

Dataindsamling af tredjepartsudbydere af indhold

Indholdsudbydere, der leverer Arcade-spil, skal have din tilladelse for at kunne indsamle dine personlige oplysninger. Indholdsudbydere må kun bruge dine personlige oplysninger til de formål, de angiver, når de får din tilladelse. Du bør gennemlæse Apple Arcade-indholdsudbydernes vilkår, anonymitetspolitik og praksis for at forstå, hvordan de indsamler og bruger dine data.

Opbevaring

Vi opbevarer kun personlige oplysninger i forbindelse med dine transaktioner, overførsler og spilaktiviteter i Apple Arcade, så længe vi har brug for dem, så længe vi er forpligtet til det, eller så længe loven kræver det. Nogle oplysninger, f.eks. Købshistorik for abonnementer, men ikke registrerede kortoplysninger, kan dog opbevares som virksomhedsoptegnelser, selv efter at du har lukket din konto eller har opsagt abonnementet på Apple Arcade.

Familiedeling

Når du abonnerer på Apple Arcade, kan abonnementet også bruges af de øvrige medlemmer af din familie. Med Indhold og anonymitet i Skærmtid kan du begrænse den tid, der bruges i forskellige apps, og blokere funktioner på din barns enhed. Du kan også indstille begrænsninger med hensyn til anstødeligt indhold, køb og overførsler samt anonymitet på iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du ikke vil dele et Arcade-abonnement med dine familiemedlemmer, kan du deaktivere Deling af køb. I iOS eller iPadOS skal du gå til Indstillinger > dit Apple-id > Familiedeling > Deling af køb. I macOS skal du gå til Systemindstillinger > iCloud > Administrer familie > Mine programmer og tjenester.

De oplysninger, som Apple modtager, bliver altid behandlet i overensstemmelse med Apples anonymitetspolitik, som findes på www.apple.com/dk/privacy

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.