Siri-forslag, søgning og anonymitet

Siri er designet til at beskytte dine oplysninger og give dig mulighed for at vælge, hvad du deler.

Siri analyserer, hvordan du bruger dine enheder og dine apps, for at give personlige forslag og bedre søgeresultater ved hjælp af lokal behandling på enheden, og synkroniserer på tværs af dine enheder med kryptering fra start til slut ved hjælp af iCloud

Siri bruger lokal behandling på enheden til at lære, hvordan du bruger dine enheder og apps, for at gøre din oplevelse personlig. Ved hjælp af oplysninger, som opbevares på din enhed, f.eks. Safari-søgehistorik, e-mails, beskeder og kontakter samt oplysninger fra andre installerede apps, kan Siri foreslå genveje og give forslag i søgninger, Slå op, Safari, apps m.m. Når du afvikler en genvej foreslået af Siri, er du underlagt vilkårene og betingelserne samt anonymitetspolitikken for appen.

Siri bruger iCloud til at synkronisere tilpasning på alle dine Apple-enheder ved hjælp af kryptering fra start til slut.

Nogle oplysninger sendes til Apple og forbindes ikke med dig for at gøre forslag og søgeresultater mere relevante

Når du bruger Siri-forslag i Søg, Slå op, Safari eller #billeder i Beskeder, kan du ikke identificeres vha. nogen af de oplysninger, der sendes til Apple, og de er tilknyttet et vilkårligt, enhedsgenereret id. Din enhed kan sende oplysninger såsom lokalitet, interessante emner (f.eks. madlavning eller basketball), dine søgninger, forslag, som du har valgt, og relaterede brugsdata til Apple. Disse oplysninger indeholder ikke søgeresultater, som viser filer eller indhold på din enhed. Hvis du abonnerer på musik- eller videotjenester, vil navnene på disse tjenester og abonnementstypen muligvis blive sendt til Apple. Dit kontonavn, -nummer og din adgangskode sendes ikke til Apple.

Disse oplysninger bruges til at behandle din anmodning og give mere relevante forslag og søgeresultater og er ikke knyttet til dit Apple-id, din e-mailadresse eller andre data, Apple kan have fra din brug af andre Apple-tjenester.

Samlede oplysninger kan blive brugt til at forbedre andre Apple-produkter og -tjenester. Almindelige søgninger kan blive delt med et internetsøgeprogram for at forbedre søgeresultater.

Søgeprogramforslag i Safari

Safari har et søgefelt til søgninger og webadresser, så du kan søge på nettet fra et samlet sted. Når Søgeprogramforslag er slået til, vil Safari spørge din valgte søgemaskine om forslag baseret på det, du indtaster.

Forudindlæs Tophit i Safari

Når Forudindlæs Tophit er slået til, begynder Safari at indlæse websiden i baggrunden, så snart Safari har fundet et tophit baseret på dine bogmærker og din søgehistorik. Hvis du slår denne funktion fra, indlæses websiden som normalt.

Du har valget og kontrollen

Du kan administrere Siri-forslag i Indstillinger > Siri & søgning. Hvis du ikke ønsker, at Siri-forslag skal sende dine oplysninger til Apple, kan du slå Siri-forslag fra i Siri & søgning. Safari-forslag kan slås fra i Indstillinger > Safari.

Du kan se og kontrollere hele listen med funktioner, som Siri gør personlige, og apps, som Siri foreslår genveje for, i Siri & søgning i Indstillinger. Du kan forhindre apps i at bidrage med oplysninger for at gøre Siri personlig ved at gå ind under indstillingerne til Siri og deaktivere kontakten Lær af denne app i indstillingerne til Siri for hver app. Du kan også kontrollere her, om Siri skal sende dig forslag i Søg eller på låseskærmen for hver app.

Du kan slå Lokalitetstjenester for Siri-forslag fra i Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester > Systemtjenester > Lokalitetsbaserede forslag. Hvis du slår Lokalitetstjenester fra på din enhed, sendes din præcise lokalitet ikke til Apple. Apple bruger muligvis IP-adressen til din internetforbindelse for at få din omtrentlige lokalitet ved at matche den med et geografisk område for at kunne levere relevante forslag.

Hvis du ikke vil have, at Siri-personliggørelsen bliver synkroniseret på alle dine enheder, kan du slå Siri fra under iCloud-indstillinger.

Når du bruger Siri-forslag og -søgning, erklærer du dig enig i, at Apple og dets datterselskaber og repræsentanter overfører, indsamler, vedligeholder, behandler og bruger disse oplysninger. Oplysninger, der indsamles af Apple, bliver behandlet i overensstemmelse med Apples anonymitetspolitik, som findes på www.apple.com/dk/privacy

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.