Tag billeder og optag videoer med kameraknappen på Smart Battery Case

Sådan bruger du kameraknappen på Smart Battery Case til iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Tag billeder, og optag videoer

• Kameraknappen er nederst på højre side af dit Smart Battery Case.
  • Åbn appen Kamera ved at trykke og holde kameraknappen inde, indtil du kan se appen Kamera.
  • Tag et billede ved at trykke på kameraknappen, mens appen Kamera er åben.
  • Hvis du vil optage en video med QuickTake, skal du trykke og holde kameraknappen inde, mens appen Kamera er åben. Slip knappen for at stoppe optagelsen.