Visning af duplikerede sange i iTunes

Hvis du ser duplikerede versioner af købte sange i dit iTunes-bibliotek, kan du læse mere her.

Slå iCloud-musikbibliotek fra og derefter til igen

Hvis du pludselig ser duplikerede sange i iTunes, kan du genstarte iCloud-musikbibliotek, hvis du abonnerer på Apple Music eller iTunes Match. Følg blot disse trin:

1. Opdater til den nyeste version af iTunes på din Mac eller pc.
  2. Åbn iTunes.
  3. På Mac skal du gå til menulinjen øverst på skærmen og vælge iTunes > Indstillinger. På pc skal du vælge Rediger > Indstillinger.
  4. Slå iCloud-musikbibliotek fra på fanen Generelt.
  5. Afslut og åbn iTunes igen.
  6. På Mac skal du gå til menulinjen øverst på skærmen og vælge iTunes > Indstillinger. På pc skal du vælge Rediger > Indstillinger.
  7. Slå iCloud-musikbibliotek til på fanen Generelt.