Hvis din MacBook Pro (13", 2019, to Thunderbolt 3-porte) fortsætter med at slukke

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis din MacBook Pro slukker tilfældigt, selvom batteriet viser, at der er resterende ladekapacitet.

Hvis din MacBook Pro (13", 2019, to Thunderbolt 3-porte) slukker tilfældigt, selvom den har resterende ladekapacitet, kan disse trin muligvis hjælpe:

1. Hvis ladekapaciteten på din MacBook Pros batteri er mindre end 90 %, skal du gå til trin 2. Hvis ladekapaciteten på dit batteri er mere end 90 %, skal du bruge din computer, indtil du når under 90 %, og derefter gå til trin 2.
  2. Slut din Mac til dens strømforsyning.
  3. Luk alle åbne programmer.
  4. Luk computerens låg, så din Mac går på vågeblus.
  5. Oplad din Mac i mindst 8 timer.
  6. Opdater til den nyeste version af macOS efter 8 timer.

Hvis problemet fortsætter efter opdatering til den nyeste version af macOS, skal du kontakte Apple.

Dette dokument opdateres, efterhånden som oplysningerne bliver tilgængelige.