Modtagelse af meddelelser på Apple Watch efter installation af watchOS 6

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du opdager, at du ikke modtager meddelelser på dit Apple Watch, efter du har opdateret til watchOS 6.

Du kan løse dette problem ved at opdatere din iPhone til iOS 13.1 eller en nyere version. Hvis du stadig ikke kan se meddelelser på dit Apple Watch, skal du genstarte dit Apple Watch og derefter genstarte din iPhone.

Hvis problemet ikke forsvinder, efter du har fulgt disse trin, skal du kontakte Apple-support.