Om et problem, der berører tastaturapps fra tredjeparter i iOS 13 og iPadOS

Opdater til iOS 13.1.1 eller iPadOS 13.1.1 for at løse et problem, der berører tastaturer fra tredjeparter på iPhone, iPad og iPod touch.

Tastaturudvidelser fra tredjeparter i iOS kan designes til at køre helt selvstændigt, uden adgang til eksterne tjenester, eller de kan anmode om "fuld adgang" for at levere yderligere funktioner gennem netværksadgang. Apple har opdaget en fejl i iOS 13 og iPadOS, der kan resultere i, at tastaturudvidelser får fuld adgang, selv hvis du ikke har godkendt denne adgang.

Udgivelsen af iOS 13.1.1 og iPadOS 13.1.1 løser dette problem. Læs mere om at opdatere din iPhone, iPad eller iPod touch.

Dette problem berører ikke indbyggede tastaturer fra Apple. Det berører heller ikke tastaturer fra tredjeparter, der ikke benytter sig af fuld adgang.

Visning af dine tastaturapps fra tredjeparter

Du kan få vist de installerede tastaturapps fra tredjeparter, der kan være berørt af problemet:

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Gå til Generelt > Tastatur > Tastaturer.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.