Det skal du gøre, hvis du ser en advarsel i Brugere og konti på dit Apple TV

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ser en meddelelse i dine indstillinger for Apple TV ud for et forslag, der siger "Opdater indstillinger af Apple-id" eller "Tofaktorgodkendelse".

Hvis forslaget siger "Opdater indstillinger af Apple-id":

1. Kontroller, at din iPhone eller iPod touch er opdateret til iOS 13.1 eller en nyere version, eller at din iPad har iPadOS.
  2. Kontroller, at det Apple-id, du er logget ind med på dit Apple TV, er det samme Apple-id, du er logget ind med på din iPhone, iPod touch eller iPad.
  3. Klik på "Opdater indstillinger af Apple-id" på dit Apple TV. Følg derefter de trin, der vises på din iOS- eller iPadOS-enhed.
  4. Hvis du gennemfører trinnene, men stadigvæk kan se advarslen, skal du genstarte dit Apple TV.

Hvis forslaget siger "Tofaktorgodkendelse":

1. Genstart dit Apple TV.
  2. Hvis du stadigvæk kan se advarslen på dit Apple TV, skal du gå til Indstillinger > Brugere og konti > iCloud. Log ud af iCloud, og log derefter på igen.

Dette skal du gøre, hvis du stadigvæk kan se advarslen

Hvis du ikke kan følge angivne trin på din iOS- eller iPadOS-enhed, hvis du ser fejlkoderne 301024 eller 71163, eller du ikke kan følge trinnene for dit forslag af en anden årsag:

1. Kontroller, at du har appen Hjem på din enhed. Hvis du ikke har den, skal du hente appen i App Store. Tryk på appen Hjem, og kontroller, at hjemmeskærmen åbner.
  2. På din iOS- eller iPadOS-enhed skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > og kontrollere, at Hjem er slået til.
  3. Føj dit Apple TV til appen Hjem
  4. Prøv disse trin igen for dit forslag.
  5. Hvis advarslen stadigvæk er der, skal du kontakte Apple-support