Nyheder i Noter til macOS

Læs mere om de nye funktioner i Noter til macOS Catalina

Gallerioversigt

Gallerioversigt viser dine noter som visuelle miniaturer, så det er nemmere end nogensinde før at navigere til den note, du leder efter.

Nye muligheder for tjeklister

Markerede emner flytter automatisk til bunden. Du kan hurtigt flytte rundt på emner ved at trække og slippe og meget mere.

Fælles mapper

Fælles mapper gør det nemt at arbejde sammen med andre. Del en hel mappe med din familie eller dit team, hvor alle får adgang til at oprette eller redigere noter.

Hvad er ellers nyt

• Søgefunktionen kan også visuelt genkende billeder i dine noter, som for eksempel billeder af en cykel, når du søger efter ordet "cykel".
  • Du kan nu organisere dine noter ved at arrangere mapper eller undermapper og vælge din foretrukne sorteringsindstilling for hver enkelt af dem.
  • En ny indstilling for skrivebeskyttet samarbejde af fælles noter eller fælles mapper lader alle se noterne, men du er den eneste, der kan foretage ændringer.

Få trinvise vejledninger til og oplysninger om de nye funktioner i Noter til macOS på din Mac.

Eksisterende funktioner

• Opret en ny note med et enkelt tryk.
  • Tilføj personer, og samarbejd på en fælles note eller en hel fælles mappe af noter. Alle, der deltager, vil se de nyeste ændringer.
  • Tilføj tjeklister til dine noter for at lave en indkøbsliste, en ønskeliste eller en huskeliste, og marker så emner, efterhånden som du arbejder dig ned gennem listen.
  • Skub for at fastgøre dine vigtigste noter til toppen, så du nemt kan åbne dem.
  • Scan nemt papirdokumenter i dine noter med kontinuitetskameraet og den indbyggede dokumentscanner i dine iOS- og iPadOS-enheder.
  • Tilføj hurtigt fotos til en note med kontinuitetskameraet og dine iOS- og iPadOS-enheder.
  • Anvend forskellige tekstformater såsom overskrift eller brødtekst for hurtigt at formatere tekst, indsætte punktopstillinger med punkter, streger eller tal og meget mere.
  • Vedhæft ting som kort, weblinks, dokumenter m.m. til nye eller eksisterende noter ved at bruge menuen Del i Kort, Safari og mange andre apps.
  • Beskyt de noter, der indeholder dine mest personlige oplysninger – f.eks. økonomiske data, helbredsoplysninger eller hemmelige familieopskrifter – med en adgangskode eller et fingeraftryk.
  • Tilføj tabeller til noter for hurtigt at organisere oplysninger.
  • Brug bilagsbrowseren til at finde vedhæftede filer som f.eks. dokumenter, scanninger, fotos osv. i dine noter.
  • Brug iCloud til at lagre alle dine noter sikkert i netskyen og holde dem opdateret overalt. Lav en hurtig note på din iPhone, iPad eller Mac, og den vil øjeblikkeligt være tilgængelig på dine andre enheder.