Brug af Mail på din iPhone, iPad eller iPod touch

Brug appen Mail til at skrive, besvare og organisere dine e-mails på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Før du begynder

Kontroller, at du har indstillet din e-mailkonto på enheden

Sådan navigerer du mellem dine postkasser

Som standard har din e-mailkonto flere forskellige postkasser, f.eks. Indbakke, Sendt, Papirkurv og meget mere. Når du åbner appen Mail, får du vist en liste over de e-mailkonti, som du har indstillet på enheden. Du skal bare trykke på den e-mailkonto, du vil se, eller trykke på kontonavnet øverst til venstre for at gå tilbage til alle dine postkasser.

Sådan skriver du en e-mail

1. Åbn appen Mail.
  2. Tryk på den e-mailkonto, du vil bruge.
  3. Tryk på knappen Skriv . Skriv derefter en e-mailadresse og emnelinje.
  4. Skriv e-mailen.
  5. Tryk på knappen Send .

Du kan skubbe ned i et udkast til en e-mail for at anbringe det nederst på skærmen, mens du kigger på en anden e-mail. Bare skub ned fra den grå linje  øverst, og træk det nederst på skærmen. Hvis du vil åbne udkastet, skal du bare trykke på det igen.

Sådan besvarer du en e-mail

Du har flere muligheder, når du har en e-mail åben. Du kan besvare den, videresende den, slette den og meget mere. Sådan gør du:

1. Åbn e-mailen.
  2. Tryk på knappen Svar .
  3. Vælg derefter Svar eller Svar alle. Du kan også videresende e-mailen, flytte den til en anden postkasse, markere den som ulæst og meget mere.

Brug hurtige handlinger

Brug hurtige kommandoer til hurtigt at besvare, slette eller sætte flag ved en e-mail. Sådan gør du:

1. Åbn e-mailen.
  2. Skub til venstre for at besvare, sætte et flag eller slette. Eller skub til højre for at markere e-mailen som ulæst.

Flere muligheder med Mail