Tilgå alle dine Shazam-identificerede sange på alle dine enheder eller online

Hvis du vil tilgå alle dine tidligere Shazam-identificerede sange, skal du oprette en Shazam-konto.

Du kan finde alle dine tidligere Shazam-identificerede sange i Shazam-biblioteket på den enhed, som du Shazam-identificerede den pågældende sang på. Hvis du opretter en Shazam-konto, kan du se dine Shazam-identificerede sange på www.shazam.com/myshazam og på de enheder, som du logger ind på, herunder iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch samt Android- og Wear OS-enheder.

Opret en Shazam-konto

1. I Shazam på iPhone, iPad, iPod touch eller en Android-enhed: Skub over på Bibliotek, og tryk derefter på knappen Indstillinger  øverst på skærmen.
  2. Tryk på Tilmeld dig for at oprette en Shazam-konto. (Log på vises, hvis du allerede har en konto, som du kan trykke på for at logge på. Hvis du allerede er logget på, vises denne mulighed ikke.
  3. Du kan logge på med en hvilken som helst e-mailadresse eller med Facebook. Bare indtast din e-mailadresse, eller følg vejledningen på skærmen for Facebook.
  4. Hvis du indtastede din e-mailadresse, skal du tjekke din e-mail på samme enhed og derefter trykke på Bekræft i e-mailen. Hvis du har problemer med e-mailen, kan du altid trykke på Send igen i appen Shazam eller starte forfra.

Når du har oprettet en konto eller logget på, vises e-mailen, som du er logget på med, nederst på siden Indstillinger. For at tilgå alle dine tidligere Shazam-identificerede sange hvor som helst skal du bruge den samme konto på www.shazam.com/myshazam på din Mac eller pc eller på appen Shazam på iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch eller Android- eller Wear OS-enheder.

Få en kopi af dine Shazam-data

1. Besøg shazam.com/privacy.
  2. Hvis du har oprettet en konto via Facebook, skal du klikke på Fortsæt med Facebook og derefter følge vejledningen.
  3. Hvis du har oprettet en konto med en e-mailadresse, skal du trykke på Fortsæt med e-mail, følge vejledningen og derefter kontrollere din e-mail:
    • Kontroller din e-mail på den samme enhed for at finde bekræftelsesmailen fra Shazam.
    • Åbn e-mailen, og tryk derefter på Bekræft.
  4. Indtast e-mailadressen, som du gerne vil have dine oplysninger sendt til, og tryk derefter på Send mine data.

Slet tidligere Shazam-identificerede sange eller din konto

Hvis du bare vil slette en tidligere Shazam-identificeret sang, skal du trykke på knappen Mere  ved siden af den pågældende Shazam-identificerede sang i dit bibliotek og derefter trykke på Fjern fra Shazam-bibliotek.

Du kan også slette din konto.

1. I Shazam på iPhone, iPad eller en Android-enhed: Skub over på Bibliotek, og klik derefter på knappen Indstillinger  øverst på skærmen.
  2. Rul til bunden af skærmen Indstillinger, og tryk derefter på Log af.
  3. Hvis du bruger Shazam på andre enheder, skal du logge af Shazam på disse enheder.
  4. Besøg shazam.com/privacy.
  5. Rul til bunden af siden, og klik eller tryk derefter på Slet din konto.
  6. Hvis du har oprettet en konto via Facebook, skal du klikke på Fortsæt med Facebook og derefter følge vejledningen.
  7. Hvis du har oprettet en konto med en e-mailadresse, skal du trykke på Fortsæt med e-mail, følge vejledningen og derefter kontrollere din e-mail:
    • Kontroller din e-mail på den samme enhed for at finde bekræftelsesmailen fra Shazam.
    • Åbn e-mailen, og tryk derefter på Bekræft i e-mailen.
  8. Rul til bunden af siden Slet din konto, og klik derefter på Slet din konto. Eventuelle oplysninger, der kan identificere dig personligt, fra de tilsluttede tjenester slettes inden for 30 dage.