Hvis din eksterne enhed ikke genkendes af din MacBook Pro (13", 2019, to Thunderbolt 3-porte)

Din Mac kan muligvis ikke genkende en ekstern enhed, hvis den kræver mere strøm, end din Mac kan levere.

Hvis du prøver at slutte en ekstern enhed til din MacBook Pro (13", 2019, to Thunderbolt 3-porte), og den ikke genkendes, kan det skyldes, at enheden skal bruge for meget strøm fra din Mac og måske ikke er kompatibel med strømspecifikationerne for Thunderbolt 3 (USB-C). Mac-computere kan tilsluttes eksterne enheder, f.eks. eksterne harddiske, der er kompatible med den USB-specification, som understøttes af Thunderbolt 3 (USB-C).

Prøv at bruge en USB-hub, Thunderbolt 3-hub (USB-C) eller en strømforsyning

Hvis din eksterne enhed kræver mere strøm, end din Mac kan levere, skal du prøve at slutte enheden til en USB- eller Thunderbolt 3-hub (USB-C), der er tilsluttet strøm, eller du kan prøve at slutte den eksterne enhed til sin egen strømforsyning. Prøv derefter at slutte hubben eller den eksterne enhed til din Mac.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.