Hvis du får vist en meddelelse om, at USB-enheder er slået fra, på din Mac

Drev, kameraer, tastaturer, hubs og andre enheder, der tilsluttes via portene på din Mac, kræver muligvis en begrænset mængde strøm.

Hvis en ekstern enhed ikke genkendes af din Mac, og du får vist en meddelelse om, at enheden kræver mere strøm, at handlingen ikke kan gennemføres, eller at USB-enheder er slået fra, kan du prøve disse trin:

• Fjern den eksterne enhed fra din Mac, og tilslut den igen.

• Slut den eksterne enhed til en anden-port på din Mac.

• Hvis den eksterne enhed er sluttet til en USB- eller Thunderbolt-hub, kan du slutte enheden direkte til din Mac.

• Hvis du har en USB- eller Thunderbolt-hub med egen strømtilførsel, skal du kontrollere, at den er sluttet til en strømforsyning.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.