Hvis din eksterne enhed ikke genkendes af din MacBook Pro (13", 2019, to Thunderbolt 3-porte)

Din Mac kan muligvis ikke genkende en ekstern enhed, hvis den kræver mere strøm, end din Mac kan levere.

Hvis du prøver at slutte en ekstern enhed til din MacBook Pro (13", 2019, to Thunderbolt 3-porte), og den ikke genkendes, kan det skyldes, at enheden skal bruge for meget strøm fra din Mac og måske ikke er kompatibel med strømspecifikationerne for Thunderbolt 3 (USB-C). Mac-computere kan tilsluttes eksterne enheder, f.eks. eksterne harddiske, der er kompatible med den USB-specification, som understøttes af Thunderbolt 3 (USB-C).

Prøv at bruge en USB-hub, Thunderbolt 3-hub (USB-C) eller en strømforsyning

Hvis din eksterne enhed kræver mere strøm, end din Mac kan levere, skal du prøve at slutte enheden til en USB- eller Thunderbolt 3-hub (USB-C), der er tilsluttet strøm, eller du kan prøve at slutte den eksterne enhed til sin egen strømforsyning. Prøv derefter at slutte hubben eller den eksterne enhed til din Mac.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.