Om GarageBand 6.0.5-kompatibilitet i macOS

Læs mere om de kommende ændringer i macOS, og hvordan du opdaterer til GarageBand 10 til macOS.

I forbindelse med den kommende overgang til 64-bit-teknologi i macOS vil GarageBand 6.0.5 ikke være kompatibel med fremtidige versioner af macOS fra og med det netop offentliggjorte macOS Catalina 10.15. Med GarageBand 10 til macOS kan du åbne og arbejde videre på projekter, som du har oprettet i GarageBand 6.0.5.

Opdater GarageBand

Du kan gratis downloade den nyeste version, GarageBand 10, til macOS fra Mac App Store:

Fjern en ældre version af GarageBand

Hvis du har opgraderet til macOS Catalina 10.15 og har downloadet den nyeste version af GarageBand, kan du fjerne den ældre version:

1. Klik på Finder, og vælg derefter Gå > Programmer.
  2. Vælg mappen GarageBand, og vælg derefter Arkiv > Flyt til papirkurv.
  3. Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om den, og klik på OK.

Nye funktioner i GarageBand 10

GarageBand 10 byder på mange nye funktioner og forbedringer.

Nyt Lydbibliotek

• Bliv inspireret med en frisk samling nye lyde og instrumenter.
  • Udforsk tusindvis af nye Apple Loops, der dækker de nyeste elektroniske og urban genrer.

Drummer

• Føj en virtuel trommeslager, perkussionist eller beatproducer, som du kan instruere, og som spiller realistiske beats, til din sang.
  • Vælg mellem 33 musikanter fra populære genrer som EDM, hiphop, rock og alternativ rock.
  • Brug et sæt simple betjeningsmuligheder til at forme din trommeslagers spil.

Lær at spille

Gratis Lær at spille-lektioner viser dig, hvordan du spiller et berømt hit med hjælp fra kunstneren, der gjorde sangen berømt.

Smart Controls

• Skræddersy nemt en hvilken som helst lyd i biblioteket med et tilpasset udvalg af drejeknapper, knapper og mærker.
  • Smart Controls skifter udseende og personlighed for hvert instrument.

iCloud

• Brug iCloud til at holde dine GarageBand-projekter opdateret på tværs af dine Mac-computere.
  • Gå i gang med en sang hvor som helst på din iPhone, iPad eller iPod touch, og importer den derefter trådløst til din Mac for at arbejde videre på den.
  • Tilføj nye numre til dit projekt, mens du er væk fra din computer, med GarageBand til iPhone eller iPad.

Fungerer med Logic Remote

• Brug Multi-Touch-bevægelser på din iPhone eller iPad til at spille et hvilket som helst GarageBand-instrument på din Mac trådløst.
  • Tilgå Smart Controls på din iPad for at redigere lyde, mens du spiller.
  • Naviger rundt i din sang, og gennemse Lydbiblioteket fra din iPad.