Emner til eksamenen i ACiT 2019 iOS-servicecertificering (iOS-19A)

Læs mere om eksamenen i ACiT 2019 iOS-servicecertificering (iOS-19A) og de afsnit og emner, du kan forvente.

Hvad består eksamenen af?

Eksamenen i ACiT 2019 iOS-servicecertificering (iOS-19A) er en computerbaseret videnstest, som Pearson VUE tilbyder online. Der må bruges hjælpemidler under prøven, og prøvedeltagerne opfordres til at bruge referencemateriale fra Apple og ATLAS-kurser til at løse eksamenselementerne.

Du skal bestå denne eksamen (iOS-19A) og Apple Service-grundeksamenen (SVC-19A) for at få en certificering som Apple-certificeret iOS-tekniker (ACiT) 2019.

Bemærk venligst, at du skal bestå Apple Service-grundeksamenen, før du kan tage iOS-servicecertificeringseksamenen.

Eksamensoversigt

• Antal afsnit: 2
  • Antal læringsmål: 16
  • Samlet antal emner: 70
  • Score for at bestå: 80 % generelt (minimum 56 ud af 70 elementer for at bestå)
  • Varighed: 2 timer

Afsnit og emner

Her er de afsnit og emner, som eksamenen i ACiT 2019 iOS-servicecertificeringen omfatter.

Fejlfinding (41 emner)

• Beskriv diagnosticeringsprocessen ved fejlfinding i forskellige scenarier.
  • I tilfælde af et isoleret problem: Kategoriser problemet som relateret til hardware (herunder skade som følge af uheld), software, miljø eller uddannelse.
  • Identificer trinene for iOS-opsætning og -aktivering.
  • Angiv almindelige løsninger på batterirelaterede problemer.
  • Identificer, hvordan mailbokse helt grundlæggende håndteres.
  • Beskriv de indbyggede apps og funktioner i iOS.
  • Beskriv, hvordan indstillingerne under Generelt og Tilgængelighed på en iPhone tilpasses.
  • Beskriv fortrolighedsindstillingerne, der kan konfigureres for apps.

Servicering af iPhone (29 emner)

• Identificer de fysiske materialer og onlineressourcer, der er nødvendige for at servicere en iPhone-model korrekt og sikkert.
  • I tilfælde af en simuleret arbejdsstation: Identificer de materialer, der er nødvendige for at reducere skadepotentialet under service af iPhone.
  • Identificer de værktøjer, der typisk bruges til at servicere alle iPhone-modeller.
  • Identificer specialværktøj, inventar og procedurer, der er nødvendige for at servicere iPhone 5 og SE.
  •
  • Identificer specialværktøj, inventar og procedurer, der er nødvendige for at servicere iPhone 6.
  • Identificer specialværktøj, inventar og procedurer, der er nødvendige for at servicere iPhone 7 og iPhone 7 Plus.
  • Identificer specialværktøj, inventar og procedurer, der er nødvendige for at servicere iPhone 8 og iPhone 8 Plus.
  • Identificer specialværktøj, inventar og procedurer, der er nødvendige for at servicere iPhone X.

ATLAS-kurser

Som forberedelse til ACiT 2019 iOS-servicecertificeringseksamen anbefaler vi, at du gennemgår kurserne mærket (2019) eller (Public 2019) inden for emnet ACiT i ATLAS.