Hvis iCloud-fotos og iCloud Drive ikke fungerer som forventet på din pc

Du er muligvis nødt til at opdatere din version af iCloud til Windows.

Hvis iCloud-fotos og iCloud Drive ikke fungerer, kan du være nødt til at opdatere til iCloud til Windows 7.11.*

Hvis du vil søge efter opdateringer, skal du åbne Apple-softwareopdatering på din pc. Du kan også få besked, når en opdatering er tilgængelig – du skal bare vælge Rediger > Indstillinger og derefter vælge, hvornår du vil søge efter opdateringer.

Sørg for, at din enhed opfylder minimumsystemkravene, så du kan få den bedste iCloud-oplevelse.

* Dette kan være tilfældet, hvis du bruger både iCloud til Windows 7.10 eller en tidligere version og iTunes 12.9.4 eller en nyere version.