Brug af din reparerede eller erstattede iPad

Sådan bruger du din reparerede eller erstattede iPad.

1. Hvis din iPad bruger et SIM-kort, skal du indsætte SIM-kortet i din iPad.
  2. Gendan din iPad fra en iCloud- eller iTunes-sikkerhedskopi.
  3. Find min iPhone bør som standard være slået til for din iPad, men du kan kontrollere, at Find min iPhone er slået til.

©2019 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, iPad og iTunes er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. AppleCare og iCloud er servicevaremærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Andre produkt- og virksomhedsnavne, der er nævnt i dette dokument, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.