Betaling for offentlig transport med Apple Pay, hvis funktionen Ekspresrejsekort ikke er understøttet eller slået til

Se, hvordan du betaler for din rejse med offentlig transport med Apple Pay, hvis du ikke har Ekspresrejsekort slået til, eller det ikke er understøttet.

Dette skal du bruge for at rejse med offentlig transport med Apple Pay

Dette skal du bruge, hvis du vil betale for offentlig transport med Apple Pay, og funktionen Ekspresrejsekort ikke er slået til:

Sådan betaler du for offentlig transport med Apple Pay

Med Apple Pay kan du betale for rejser med offentlig transport på din iPhone og dit Apple Watch. Hvis du ikke har Ekspresrejsekort, skal du bekræfte alle rejsekøb med Face ID, Touch ID eller din adgangskode.

Hvis du bruger Ekspresrejsekort med Apple Pay, kan du læse mere om, hvordan du betaler for din rejse med offentlig transport.

På iPhone med Face ID

1. Ved den kontaktløse læser skal du dobbeltklikke på sideknappen med din iPhone på låseskærmen.*
  2. Bekræft med Face ID eller din adgangskode.
  3. Hold den øverste del af din iPhone hen mod den kontaktløse læser.

Når transaktionen er gennemført, vises et OK og et flueben på skærmen.

På iPhone med Touch ID

1. Ved den kontaktløse læser skal du dobbeltklikke på knappen Hjem med din iPhone på låseskærmen.*
  2. Bekræft med Touch ID eller din adgangskode.
  3. Hold den øverste del af din iPhone hen mod den kontaktløse læser.

Når transaktionen er gennemført, vises et OK og et flueben på skærmen.

På Apple Watch

1. Ved den kontaktløse læser skal du dobbeltklikke på sideknappen.
  2. Hold skærmen på dit Apple Watch inden for en afstand af 2,5 cm fra den kontaktløse læser.
  3. Vent, indtil du mærker et blidt prik.

Se, hvordan det fungerer, i demoen.

*Din iPhone behøver ikke at være forbundet til et netværk.