Sådan opdaterer du Apple School Manager-tilbehør til PowerSchool

Læs mere om, hvordan du downloader eller opdaterer den nyeste version af Apple School Manager-tilbehør.

Følg disse trin for at opdatere Apple School Manager-tilbehør til PowerSchool: Download den nyeste version af Apple School Manager, fjern ældre tilbehør, installer det nye tilbehør, og opdater derefter Client ID (klient-id) og Client Secret (tilhørende adgangskode) i Apple School Manager.

Kontroller din version

Den aktuelle version af Apple School Manager-tilbehør er 1.4.

Gør følgende for at kontrollere, hvilken version af Apple School Manager-tilbehør du har installeret:

1. Log på PowerSchool.
  2. Klik på System (System) i indholdsoversigten, rul ned og klik på System Settings (Systemindstillinger), og klik derefter på Plugin Management Configuration (Konfiguration af indholdsadministration).
  3. Kontroller versionen ved siden af Apple School Manager.

Download Apple School Manager-tilbehøret

Brug dette link for at downloade det nyeste tilbehør: Download Apple School Manager-tilbehøret AppleSchoolSync.zip. Tilbehøret skal beholdes som zip-arkiv. Du skal derfor sørge for, at browseren ikke automatisk pakker den ud (udvider) til en AppleSchoolSync-mappe. I Safari skal du f.eks. Ctrl-klikke på linket og derefter vælge Download arkivet fra genvejsmenuen. Hvis overførslen pakkes ud som en mappe, skal du komprimere mappen og lave den til et zip-arkiv igen.

Fjern ældre tilbehør

Når du har downloadet Apple School Manager-tilbehøret, skal du fjerne ældre Apple School Manager-tilbehør.

1. Log på PowerSchool.
  2. Klik på System (System) under Setup (Indstillinger) i indholdsoversigten, rul derefter ned til afsnittet Server (Server), og klik på System Settings (Systemindstillinger).
  3. Klik på Plugin Management Configuration (Konfiguration af indholdsadministration), klik på knappen Delete (Slet) ved siden af Apple School Manager, og klik derefter på Yes (Ja).

Installation af nyt tilbehør

Installer derefter det nye Apple School Manager-tilbehør.

1. Klik på Install (Installer) i øverste højre hjørne af PowerSchool-vinduet, klik på Choose File (Vælg arkiv), vælg det Apple School Manager-tilbehør (AppleSchoolSync.zip), som du downloadede, klik på Open (Åbn) og derefter på Install (Installer).
  2. Marker afkrydsningsfeltet Enable (Aktiver) ved siden af Apple School Manager, og klik derefter på Enable (Aktiver).
  3. Klik på Apple School Manager og derefter på Data Provider Configuration (Konfiguration af dataudbyder). Hold denne siden åben, og brug oplysningerne fra Client ID (klient-id) og Client Secret (tilhørende adgangskode) i det næste afsnit.

Opdatering af Client ID (klient-id) og Client Secret (tilhørende adgangskode)

Når du har installeret det nye Apple School Manager-tilbehør, skal du opdatere Client ID (klient-id) og Client Secret (tilhørende adgangskode) i Apple School Manager.

1. Åbn et nyt browservindue, og log ind på Apple School Manager.
  2. Klik på Settings (Indstillinger) i nederste venstre hjørne, klik på Data Source (Datakilde) og derefter på Edit (Rediger) ved siden af SIS (Student Information System).
  3. Kopier Client ID (klient-id) og Client Secret (tilhørende adgangskode) fra den side, du holdt åben i det tidligere afsnit, indsæt dem i felterne for Client ID (klient-id) og Client Secret (tilhørende adgangskode) i Apple School Manager, og klik derefter på Save (Arkiver).
  4. Klik på Update (Opdater) ved siden af Last Data Update (Seneste dataopdatering).

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.