Sådan opdaterer du Apple School Manager-tilbehøret til PowerSchool

Læs mere om, hvordan du downloader eller opdaterer den nyeste version af Apple School Manager-tilbehøret.

For at opdatere Apple School Manager-tilbehøret til PowerSchool skal du følge disse trin til download og opdatering af det nyeste Apple School Manager-tilbehør.

Tjek versionen

Den aktuelle version af Apple School Manager-tilbehøret er 1.5.

Gør følgende for at kontrollere, hvilken version af Apple School Manager-tilbehøret du har installeret:

1. Log på PowerSchool.

2. Klik på System i indholdsoversigten, rul ned og klik på System Settings (Systemindstillinger), og klik derefter på Plugin Management Configuration (Konfiguration af indholdsadministration).

3. Kontroller versionen ud for Apple School Manager:

Download Apple School Manager-tilbehøret

Brug dette link for at downloade det nyeste tilbehør: Download Apple School Manager-tilbehøret AppleSchoolSync.zip. Tilbehøret skal beholdes som zip-arkiv. Du skal derfor sørge for, at browseren ikke automatisk pakker det ud (udvider) til en AppleSchoolSync-mappe. I Safari skal du f.eks. Ctrl-klikke på linket og derefter vælge Download arkivet fra genvejsmenuen. Hvis overførslen pakkes ud som en mappe, skal du komprimere mappen og lave den til et zip-arkiv igen.

Installer tilbehøret

Følg disse trin for at installere tilbehøret for første gang.

1. Log på PowerSchool.

2. Klik på System under Setup (Indstillinger) i indholdsoversigten, rul derefter ned til afsnittet Server, og klik på System Settings (Systemindstillinger).

3. Klik på Plugin Management Configuration (Konfiguration af indholdsadministration).

4. Klik på Install (Installer), klik på Choose File (Vælg arkiv), vælg Apple School Manager-tilbehøret (AppleSchoolSync.zip), du downloadede, klik på Upload (Overfør), og klik derefter på Install (Installer).

5. Marker afkrydsningsfeltet Enable (Aktiver) ud for Apple School Manager, og klik derefter på Enable (Aktiver).

6. Klik på Apple School Manager og derefter på Data Provider Configuration (Konfiguration af dataudbyder). Hold denne side åben, og brug oplysningerne til at opdatere klient-id'et og den tilhørende adgangskode.

Opdater tilbehøret

Følg disse trin for at opdatere fra en tidligere version.

1. Log på PowerSchool.

2. Klik på System under Setup (Indstillinger) i indholdsoversigten, rul derefter ned til afsnittet Server, og klik på System Settings (Systemindstillinger).

3. Klik på Plugin Management Configuration (Konfiguration af indholdsadministration) og derefter på Apple School Manager.

4. Klik på Update (Opdater), klik på Choose File (Vælg arkiv), vælg Apple School Manager-tilbehøret (AppleSchoolSync.zip), du downloadede, klik på Upload (Overfør), og klik derefter på Submit (Send).

5. Klik på Enable (Aktiver).

Klient-id'et og den tilhørende adgangskode for PowerSchool-tilbehøret ændres ikke, når tilbehøret opdateres. Men hvis den næste synkronisering med PowerSchool mislykkes i Apple School Manager, skal du følge instruktionerne i næste afsnit.

Opdatering af Client ID (klient-id) og Client Secret (tilhørende adgangskode)

Når du har installeret Apple School Manager-tilbehøret, skal du tilføje Client ID (klient-id) og Client Secret (tilhørende adgangskode) i Apple School Manager.

1. Åbn et nyt browservindue, og log ind på Apple School Manager.

2. Klik på Settings (Indstillinger) i nederste venstre hjørne, klik på Data Source (Datakilde) og derefter på Edit (Rediger) ud for Student Information System (SIS).

3. Kopier Client ID (klient-id) og Client Secret (tilhørende adgangskode) fra den side, du holdt åben i det tidligere afsnit, indsæt dem i felterne for Client ID (klient-id) og Client Secret (tilhørende adgangskode) i Apple School Manager, og klik derefter på Save (Arkiver).

4. Klik på Refresh (Opdater) ud for Last Data Sync (Sidste datasynkronisering).

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.