Send fotos på din iPhone eller iPad med Beskeder

Få mere at vide om de forskellige måder, hvorpå du kan dele fotos og videoer via appen Beskeder på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Du kan sende billeder og videoer fra dit Fotos-bibliotek på to forskellige måder: enten ved at starte i appen Fotos eller i appen Beskeder.

Sådan deler du fotos og videoer via appen Fotos

1. Åbn appen Fotos.
  2. Tryk på Vælg, og tryk derefter på alle de fotos eller videoer, du gerne vil dele.
  3. Tryk på knappen Del , og tryk derefter på Besked. Hvis du valgte op til tre filer, vises i alle i en ny besked; hvis du valgte fire eller mere filer, indeholder beskeden et iCloud-link.*
  4. Tilføj modtagere i feltet Til, og skriv evt. en kommentar.
  5. Tryk på knappen Send .

* Dine modtagere ser en af de filer, du har delt, sammen med et iCloud-link, som de kan trykke på for at se resten. Dette link kan deles på samme måde som individuelle fotos. Hvis du gerne vil sende fire eller flere filer individuelt i beskeden, skal du starte i appen Beskeder og følge nedenstående trin.

Sådan deler du fotos og videoer via appen Beskeder

1. Åbn appen Beskeder.
  2. Tryk på en samtale, eller tryk på knappen By besked .
  3. Tryk på knappen Fotos . Hvis du ikke kan se knappen Fotos, trykker du på appknappen iMessage  for at åbne appskuffe.
  4. Tryk på alle de fotos og videoer, du vil dele. Stryg til venstre for se yderlige nyere filer. Når du vælger filer, føjes de til beskeden.
  5. Tilføj modtagere i feltet Til, hvis det er en ny besked, og tilføj evt. en kommentar.
  6. Tryk på knappen Send .

Andre måder at dele på

• Når du trykker på knappen Del  i Fotos, kan du vælge andre måde at dele på, herunder Mail, AirDrop og tredjepartsapps.
  • Delingsforslag minder dig om tidligere arrangementer og gør det nemt at dele dem i en begrænset periode.
  • Hvis du vil lave et sted til løbende samarbejde om fotodeling, eller hvis du vil begrænse, hvem der kan se dine delte billeder, skal du prøve Delte Albums.