Send fotos på din iPhone eller iPad med Beskeder

Få mere at vide om de forskellige måder, hvorpå du kan dele fotos og videoer via appen Beskeder på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Du kan sende billeder og videoer fra dit Fotos-bibliotek på to forskellige måder: enten ved at starte i appen Fotos eller i appen Beskeder.

Sådan deler du fotos og videoer via appen Fotos

1. Åbn appen Fotos.
  2. Tryk på Vælg, og tryk derefter på alle de fotos eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på knappen Del .
  4. Tryk på Indstillinger øverst på delearket for at vælge, hvordan du vil sende elementerne.*
  5. Tryk på OK.
  6. Tryk på Beskeder.
  7. Tilføj modtagere i feltet Til, og skriv evt. en kommentar.
  8. Tryk på knappen Send .

* Du kan vælge at sende elementerne som individuelle fotos eller som et iCloud-link, eller du kan vælge Automatisk for at lade appen bestemme det bedste format. Når du sender et iCloud-link, ser dine modtagere et af de elementer, du har delt, sammen med et iCloud-link, som de kan trykke på for at se resten. Dette link kan deles på samme måde som individuelle fotos.

Sådan deler du fotos og videoer via appen Beskeder

1. Åbn appen Beskeder.
  2. Tryk på en samtale, eller tryk på knappen Ny besked .
  3. Tryk på knappen Fotos . Hvis du ikke kan se knappen Fotos, trykker du på knappen iMessage-apps  for at åbne appskuffen.
  4. Tryk på alle de fotos og videoer, du vil dele. Stryg til venstre for se flere af de seneste elementer. Når du vælger elementer, føjes de til beskeden.
  5. Tilføj modtagere i feltet Til, hvis det er en ny besked, og tilføj evt. en kommentar.
  6. Tryk på knappen Send .

Andre måder at dele på

• Når du trykker på knappen Del  i Fotos, kan du vælge andre måde at dele på, herunder Mail, AirDrop og apps fra tredjeparter.
  • Delingsforslag minder dig om tidligere begivenheder og gør det nemt at dele dem i en begrænset periode.
  • Hvis du vil oprette et område til løbende samarbejde om fotodeling, eller hvis du vil begrænse, hvem der kan se dine delte billeder, kan du prøve Delte Albums.