Foretag og modtag telefonopkald på Mac eller iPad

Med iPhone-mobilopkald kan du foretage og modtage telefonopkald fra din Mac eller iPad, når de pågældende enheder er på det samme netværk som din iPhone.

Sådan indstiller du iPhone-mobilopkald

Sørg for, at din Mac, iPhone og iPad opfylder systemkravene til Kontinuitet.

Dine enheder skal også være i nærheden af hinanden og indstilles som følger:

• Hver enhed er logget på med det samme Apple-id.

• Hver enhed er logget på FaceTime med det samme Apple-id.

• Wi-Fi er slået til på hver enhed.

• Hver enhed er sluttet til det samme netværk ved hjælp af Wi-Fi eller Ethernet.

• På din iPhone skal du gå til Indstillinger > Telefon > Opkald på andre enheder og derefter slå Tillad opkald på andre enheder til.

• På din iPad skal du gå til Indstillinger > FaceTime > Opkald fra iPhone og slå Opkald fra iPhone til.

• På din Mac skal du åbne appen FaceTime, vælge FaceTime > Indstillinger og derefter vælge Opkald fra iPhone.

Hvis din operatør understøtter Wi-Fi-opkald på andre enheder, kan du indstille disse enheder til at foretage og modtage opkald, selv når din iPhone ikke er tændt eller i nærheden. Læs mere om Wi-Fi-opkald.

Foretag og modtag telefonopkald

Når du har indstillet dine enheder, kan du foretage og modtage telefonopkald på din Mac eller iPad, når iPhone er i nærheden og på samme netværk som den anden enhed.

• Trinnene til at foretage et opkald varierer, alt efter den app du bruger. I de fleste tilfælde kan du blot trykke, klikke eller Ctrl-klikke på det telefonnummer, du ser i din app. Tryk eller klik derefter på en telefonknapsymbolet for lydopkald, eller vælg en opkaldsmulighed fra en menu. Du kan også foretage et opkald direkte fra appen FaceTime. Læs mere om, hvordan du foretager og modtager telefonopkald på Mac.

• For at besvare et opkald skal du bruge den notifikation, der vises på din Mac eller iPad, når nogen ringer til din iPhone. Du kan besvare opkaldet, viderestille det til telefonsvareren eller sende den person, der ringer, en meddelelse.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage opkald på en af dine enheder, skal du blot slå indstillingen Opkald fra iPhone fra på den pågældende enhed. Se flere oplysninger i afsnittet for indstilling ovenfor.