Foretag og modtag opkald på din Mac, iPad eller iPod touch

Med iPhone-mobilopkald kan du foretage og modtage opkald fra din Mac, iPad eller iPod touch, når de pågældende enheder er på det samme netværk som din iPhone.

Sådan indstiller du iPhone-mobilopkald

Du kan bruge iPhone-mobilopkald med alle typer Mac, iPhone, iPad eller iPod touch, der opfylder Kontinuitetssystemkravene. Funktionen kan bruges, når dine enheder er i nærheden af hinanden og indstilles som følger:

• Hver enhed er logget på iCloud med det samme Apple-id.
  • Hver enhed er logget på FaceTime med det samme Apple-id.
  • Wi-Fi er slået til på hver enhed.
  • Hver enhed er sluttet til det samme netværk ved hjælp af Wi-Fi eller Ethernet.
  • På din iPhone skal du gå til Indstillinger > Telefonopkald på andre enheder > og derefter slå Tillad opkald på andre enheder til.
  • På din iPad eller iPod touch skal du gå til Indstillinger > FaceTime og derefter slå Opkald fra iPhone til.
  • På din Mac skal du åbne FaceTime-appen og derefter vælge FaceTime > Indstillinger. Klik på Indstillinger, og vælg derefter Opkald fra iPhone.

Hvis din operatør understøtter Wi-Fi-opkald på andre enheder, kan du indstille disse enheder til at foretage og modtage opkald, selv når din iPhone ikke er tændt eller i nærheden. Læs mere om Wi-Fi-opkald.

Foretag og modtag telefonopkald

Læs mere om, hvordan du foretager og modtager telefonopkald på din Mac, iPad og iPod touch.

Sådan foretager du et opkald på din Mac

• Placer markøren på et hvilket som helst telefonnummer i Kontakter, Kalender, Safari eller en anden app, der automatisk registrerer sådanne data. Klik på pilen i det felt, hvor telefonnummeret anføres, og vælg derefter Ring op [telefonnummer] ved hjælp af iPhone.
  • Du kan også vælge at åbne FaceTime-appen, indtaste te telefonnummer i søgefeltet og derefter klikke på lydopkaldsikonet Lyd.

Sådan foretager du et opkald på din iPad eller iPod touch

• Tryk på et telefonnummer i Kontakter, Kalender, Safari eller en anden app, som automatisk registrerer sådanne data.
  • Du kan også vælge at åbne FaceTime-appen, trykke på tilføjelsesknappen, indtaste telefonnummeret i søgefeltet og derefter trykke på lydopkaldsikonet Lyd.

Sådan besvarer du et opkald

• På Mac vises der en meddelelse, når der kommer et opkald på din iPhone. Du kan besvare opkaldet, viderestille det til telefonsvareren eller sende den person, der ringer, en meddelelse.
  • Skub for at besvare opkaldet på din iPad eller din iPod touch.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage opkald på en af dine enheder, skal du blot slå indstillingen Opkald fra iPhone fra på den pågældende enhed. Se afsnittet Opsætninger herover for at få flere oplysninger.