Hvis dine fotos ikke vises i GarageBand efter installation af macOS Mojave

Når du har installeret macOS Mojave på din Mac, kan du måske ikke få adgang til dine fotos i GarageBand.

Hvis dine fotos ikke vises i GarageBand, skal du afslutte appen og derefter give appen adgang til Fotos i Systemindstillinger:

1. Afslut GarageBand.
  2. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, klik på Sikkerhed & anonymitet, og klik derefter på Anonymitet.
  3. Vælg Fotos.
  4. Marker afkrydsningsfeltet ved siden af GarageBand for at give appen adgang til dine fotos.
    Systemindstillinger med afsnittet Fotos i fanen Anonymitet i vinduet Sikkerhed & anonymitet.