Installation af en konfigurationsprofil på din iPhone eller iPad

Læs mere om, hvordan du installerer en profil i iOS 12.2 eller en nyere version.

Når du downloader en konfigurationsprofil fra et websted eller en e-mailbesked i iOS 12.2 eller en nyere version, herunder profiler, der skal tilmeldes Mobile Device Management, skal du gå til appen Indstillinger for at installere den.

Sådan installerer du en beskrivelse

Når du har downloadet en beskrivelse,* vises beskeden "Beskrivelse hentet". Følg disse trin for at installere beskrivelsen:

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Beskrivelse hentet.
  3. Tryk på Installer i øverste højre hjørne, og følg vejledningen på skærmen.

* Du kan kun have én beskrivelse klar til installation ad gangen. Hvis du f.eks. downloader en beskrivelse og ikke installerer den og derefter downloader en anden beskrivelse, er det kun beskrivelse nummer to, der kan installeres. Hvis en beskrivelse ikke installeres inden for otte minutter efter download, slettes den automatisk.

Om beskrivelser, der er installeret af Mobile Device Management

Hvis du er systemadministrator, kan du installere beskrivelser uden nogen interaktion fra brugeren på enheder, der er tilmeldt i Mobile Device Management (MDM). Hvis du vil tilmelde en enhed i MDM, skal du bruge Apple School Manager eller Apple Business Manager, eller manuelt installere en tilmeldingsbeskrivelse.