Hvad indeholder kategorien Andet i din iCloud-lagringsplads?

Læs mere om kategorien Andet i iCloud-lagringspladsen på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Med iCloud kan du gemme dit yndlingsindhold og holde det opdateret på alle enheder, som er logget på med dit Apple-id. Du får 5 GB iCloud-lagringsplads gratis, og du kan altid købe mere eller frigøre plads.

Du kan se, hvad du gemmer i iCloud på din iPhone, iPad eller iPod touch, tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Administrer lagringsplads. Hvis du ser en kategori ved navn Andet i din iCloud-lagringsplads, betyder det følgende.

Hvis du ser kategorien Andet på din iPhone, iPad eller iPod touch

På din iPhone, iPad eller iPod touch ser du muligvis iCloud-lagringskategorien Andet. Dette vises som en gruppe af kategorier, fordi der ikke altid er plads til hver kategori på en mindre skærm. Mail og Beskeder i iCloud indgår muligvis i kategorien Andet på din iPhone, iPad eller iPod touch, men vises stadig som selvstændige kategorinavne på din Mac.*

Kategorien Andet kan indeholde forskellige kategorier – dette afhænger af, hvad du lagrer i iCloud, og om du er i en familie, der deler lagringsplads. De rigtige kategorinavne på de to største lagringskategorier fremgår typisk på din iPhone, iPad eller iPod touch, mens resten af kategorierne grupperes i kategorien Andet.

* Du kan kontrollere din iCloud-lagringsplads på din Mac ved at gå til  > Systemindstillinger > iCloud > Administrer.