Sådan bruger du udbyderen af dit kabel-tv eller betalte tv-abonnement med dit Apple TV

Se live-kanaler, on-demand-programmer, og få adgang til yderligere funktioner på dit Apple TV. Hvis du får et Apple TV direkte fra din udbyder, kan du desuden tilgå indhold med det samme ved hjælp af nogle få, enkle trin.

Sådan logger du ind på et eksisterende Apple TV gennem udbyderen af dit kabel-tv eller betalte tv-abonnement

Du kan logge ind på Apple TV for at tilgå indhold gennem udbyderen af dit kabel-tv eller betalte tv-abonnement. Du skal blot gå til Indstillinger > Konti > Tv-udbyder for at logge på. Med enkelt login kan du tilgå apps via din udbyder, så du ikke behøver at logge ind på hver enkelt kanals app.

Nogle udbydere logger dig muligvis automatisk ind, så du kan tilgå deres indhold, hvis dit Apple TV er tilsluttet internettet via dem.

Din udbyder kan tilbyde en app i App Store med ekstra funktioner som f.eks. on-demand- og live-tv. Du kan blive bedt om at installere appen, når du logger ind, eller det kan være nødvendigt at downloade den separat. Appen kan også være tilgængelig til iPhone eller iPad.

Enkelt login kræver et Apple TV 4K eller et Apple TV HD.

Sådan indstiller du et Apple TV fra din udbyder af kabel-tv eller et betalt tv-abonnement

Hvis du modtager et Apple TV fra din udbyder af kabel-tv eller et betalt tv-abonnement, vil dit Apple TV muligvis automatisk logge dig ind på din udbyder med det samme. Sådan kommer du i gang:

1. Sådan indstiller du dit Apple TV.
  2. Under indstillingen skal du muligvis slutte dit Apple TV til internettet via din kabel-tv-udbyder for at kunne logge ind automatisk. Du kan få flere oplysninger hos din udbyder. Hvis du ikke logges ind automatisk, vil du blive bedt om at vælge din udbyder og logge ind med din konto. Derefter kan du tilgå abonnementsindholdet på dit Apple TV.
  3. Log ind på dit Apple TV med dit Apple-id. Hvis dette er dit første Apple-produkt, eller du ikke har et Apple-id, skal du gå til kontosiden for Apple-id for at oprette et. Hvis du har glemt dit Apple-id, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Når du har indstillet dit Apple TV, kan du finde din udbyders app på hjemmeskærmen. Du skal muligvis downloade appen fra App Store. Du kan også se indhold fra din udbyder i Apple TV App.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Se, hvad du kan købe i iTunes Store i dit land eller område.

Sådan bruger du dit Apple TV

Du kan gøre endnu mere med dit Apple TV.

Find alle dine favoritter i Apple TV App

Se dine yndlingsudsendelser og -film, gennemse din udbyders indhold, se en kamp live, og opdag noget nyt. Du får det hele på ét sted.

Bare spørg, så hjælper Siri dig

Siri gør det nemt at se tv, finde apps og meget mere. Du skal bare bede om film, tv-udsendelser eller apps, så finder Siri dem til dig.

Sådan downloader du spil og apps

Brug App Store til at finde apps, der forvandler din stue til et træningscenter, lader dig shoppe fra sofaen og få spil, som du er vild med.

Sådan streamer du til dit tv

Brug AirPlay til at streame videoer, fotos, præsentationer eller hele skærmen på din iOS-enhed eller Mac til dit Apple TV.

Sådan får du hjælp

• Hvis du har brug for hjælp til at logge ind med udbyderen af dit kabel-tv eller betalte tv-abonnement eller til at bruge dennes app, skal du kontakte udbyderen. Du kan muligvis finde udbyderens kontaktoplysninger i App Store.
  • Hvis du har brug for hjælp til dit Apple TV, skal du gå til Apple-support.
  • Hvis din kabeludbyder også tilbyder internet, skal du muligvis tilsluttes internettet i dit hjem for at tilgå dit abonnementsindhold. Dit indhold vil muligvis ikke være tilgængeligt på andre netværk.