Sådan slutter du flere skærme til din Mac mini (2018)

Mac mini (2018) er udstyret med fire indbyggede Thunderbolt 3-porte og understøtter en HDMI-skærm sammen med to 4K-skærme eller én 5K-skærm.

Mac mini (2018) understøtter én HDMI-skærm med en opløsning på 4096 x 2160 ved 60 Hz samt en af følgende konfigurationer:

• Én 5K-skærm med en opløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz
  • To SST (single-stream transport) 4K-skærme med en opløsning på 4096 x 2304 ved 60 Hz
  • Én MST (multi-stream transport) 4K-skærm med en maksimal opløsning på 4096 x 2304 ved 60 Hz

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.