Hvis du ikke kan optage lyd, efter du har installeret macOS Mojave eller en nyere version

Når du har installeret macOS Mojave eller en nyere version på din Mac, kan du muligvis ikke optage lyd i apps, som f.eks. Logic Pro X, MainStage, GarageBand, Final Cut Pro X eller lyd- og videoapps fra andre producenter.

Når du har installeret macOS Mojave eller en nyere version, får du muligvis vist en advarsel, der fortæller dig, at lydindgangen ikke er tilgængelig, når du prøver at optage. Eller du kan muligvis ikke høre lyd eller se kurver eller lydmålere bevæge sig, når du optager. Hvis du vil optage lyd, skal du give appen lov til at tilgå lyd:

1. Vælg den app, du vil bruge til at optage lyd.
  2. På din Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, klik på Sikkerhed & anonymitet, og klik derefter på Anonymitet.
  3. Klik på mikrofon.
  4. Vælg afkrydsningsfeltet ud for en app for at give den lov til at tilgå den indbyggede mikrofon på din Mac, en ekstern USB-mikrofon eller lyden fra en ekstern lydgrænseflade.
  5. Åbn appen, og prøv at optage lyd igen.

Hvis du bruger en ekstern mikrofon eller en ekstern lydgrænseflade til at optage lyd, og det stadig ikke virker, skal du henvende dig til producenten og spørge om softwareopdateringer og oplysninger om kompatibilitet.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.