Hvis du ikke kan optage lyd, efter du har installeret macOS Mojave

Når du har installeret macOS Mojave på din Mac, kan du muligvis ikke optage lyd i apps, som f.eks. Logic Pro X, MainStage, GarageBand, Final Cut Pro X eller lyd- og videoapps fra andre producenter.

Når du har installeret macOS Mojave, kan du få vist en advarsel, der fortæller dig, at lydindgangen ikke er tilgængelig, når du prøver at optage. Eller du kan muligvis ikke høre lyd eller se kurver eller lydmålere bevæge sig, når du optager. Hvis du vil optage lyd, skal du give appen lov til at tilgå lyd:

1. Vælg den app, du vil bruge til at optage lyd.
  2. På din Mac skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger og klikke på Sikkerhed & anonymitet, derefter på Anonymitet.
  3. Klik på mikrofon.
  4. Vælg afkrydsningsfeltet ud for en app for at give den lov til at tilgå den indbyggede mikrofon på din Mac, en ekstern USB-mikrofon eller lyden fra en ekstern lydgrænseflade.
  5. Åbn appen, og prøv at optage lyd igen. Hvis du bruger en USB-mikrofon eller en ekstern lydenhed, og du stadig ikke kan optage lyd, skal du henvende dig til producenten og spørge om softwareopdateringer og oplysninger om kompatibilitet.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.