Hvis dobbelt-sim med to nano-sim-kort ikke fungerer på din iPhone

Læs om, hvordan du afhjælper problemer ved brug af dobbelt-sim med to nano-sim-kort i din iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max eller iPhone XR, som er købt på det kinesiske fastland, i Hongkong eller i Macao.

Sådan kontrollerer du dine abonnementer

• Hvis du vil bruge to forskellige operatører, skal din iPhone være låst op. Ellers skal begge abonnementer være fra den samme operatør. Hvis du får dit første sim-kort fra en CDMA-operatør, understøtter dit andet sim-kort ikke CDMA. Kontakt din operatør for at få flere oplysninger.
  • Begge abonnementer skal være oprettet og klar til at bruge.
  • Kontroller, at du er i et område med understøttet dækning, og at tjenesten ikke er nede.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max og iPhone XR, der er købt på det kinesiske fastland, i Hongkong eller i Macao, kan bruge to fysiske sim-kort. Hvis du har købt en iPhone SE (2. generation) eller en iPhone XS i Hongkong eller Macao, kan du få hjælp til dobbelt-sim med et eSIM.

Sådan kontrollerer du, at begge nano-sim-kort er sat korrekt i

Hvis du tror, at ingen af sim-kortene – eller sim-kortpladserne – fungerer, skal du følge disse trin:

1. Tag sim-kortholderen ud, og kontroller, om der er tegn på skader eller rust på sim-kortene.
  2. Tag sim-kortene ud af sim-kortholderen, og sæt dem i igen som vist her.
  3. Sørg for at lukke sim-kortholderen helt, så den ikke sidder løst.
  4. Åbn Kontrolcenter, og kontroller, at begge operatører vises i statuslinjen.
  5. Gå til Indstillinger > Mobilnetværk eller Indstillinger > Mobildata, og kontroller, at du kan se begge abonnementer.
  6. Tryk på hvert abonnement, og kontroller, at oplysningerne er korrekte.

Kontakt operatøren for at få et nyt nano-sim-kort i følgende situationer:

• Hvis et sim-kort ikke fungerer i nogen af sim-kortpladserne.
  • Hvis et sim-kort ikke passer i eller er bøjet.

Hvis den primære eller sekundære sim-kortplads ikke fungerer med mere end ét sim-kort, skal du tage det sim-kort, der fungerer, ud og sætte det sim-kort, der ikke gør, i. Hvis det stadig ikke fungerer, skal du kontakte Apple-support

Hvis du er midt i et opkald og ser "Ingen tjeneste" på dit andet nummer

Din iPhone kan bruge ét mobildatanetværk ad gangen. Mens du foretager et opkald med det ene nummer, viser dit andet nummer "Ingen tjeneste". Hvis din operatør understøtter Wi-Fi-opkald på dit andet telefonnummer, og du har slået Wi-Fi-opkald til, kan du besvare indgående opkald på nummeret. Når du foretager et opkald, som ikke sker via dit standarddatanummer, og du gerne vil kunne modtage opkald til dit standarddatanummer, er du nødt til at aktivere Wi-Fi-opkald til dit standarddatanummer og slå Tillad at skifte brug af mobildata til.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis du stadig oplever problemer, skal du kontakte Apple-support.