Få hjælp til dobbelt-sim med to nano-sim-kort

Læs om, hvordan du afhjælper problemer med dobbelt-sim med to nano-sim-kort i din iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max eller iPhone XR på det kinesiske fastland, i Hongkong eller i Macao.

Sådan kontrollerer du dine abonnementer

• Hvis du vil bruge to forskellige operatører, skal din iPhone være låst op. Ellers skal begge abonnementer være fra den samme operatør. Hvis du får dit første sim-kort fra en CDMA-operatør, understøtter dit andet sim-kort ikke CDMA. Kontakt din operatør for at få flere oplysninger.
  • Begge abonnementer skal være oprettet og klar til at bruge.
  • Kontroller, at du er i et område med understøttet dækning, og at tjenesten ikke er nede.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max og iPhone XR, der er købt på det kinesiske fastland, i Hongkong eller i Macao, kan bruge to fysiske sim-kort. Hvis du ikke er på det kinesiske fastland, eller hvis du er i Hongkong eller Macao og har en iPhone XS, kan du få hjælp til dobbelt-sim med et eSIM.

Sådan kontrollerer du, at begge nano-sim-kort er sat korrekt i

Hvis du tror, at ingen af sim-kortene – eller sim-kortpladserne – fungerer, skal du følge disse trin:

1. Tag sim-kortholderen ud, og kontroller, om der er tegn på skader eller rust på sim-kortene.
  2. Tag sim-kortene ud af sim-kortholderen, og sæt dem i igen som vist her.
  3. Sørg for at lukke sim-kortholderen helt, så den ikke sidder løst.
  4. Åbn Kontrolcenter, og kontroller, at begge operatører vises i statuslinjen.
  5. Gå til Indstillinger > Mobilnetværk eller Indstillinger > Mobildata, og kontroller, at du kan se begge abonnementer.
  6. Tryk på hvert abonnement, og kontroller, at oplysningerne er korrekte.

Kontakt operatøren for at få et nyt nano-sim-kort i følgende situationer:

• Hvis et sim-kort ikke fungerer i nogen af sim-kortpladserne.
  • Hvis et sim-kort ikke passer i eller er bøjet.

Hvis den primære eller sekundære sim-kortplads ikke fungerer med mere end ét sim-kort, skal du tage det sim-kort, der fungerer, ud og sætte det sim-kort, der ikke gør, i. Hvis det stadig ikke fungerer, skal du kontakte Apple-support

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis du stadig oplever problemer, skal du kontakte Apple-support.