Få hjælp til dobbelt-sim med to nano-SIM-kort

Læs om, hvordan du afhjælper problemer med dobbelt-sim med to nano-SIM-kort i din iPhone XS Max eller iPhone XR i Kina, Hongkong eller Macao.

Sådan kontrollerer du dine abonnementer

• Din iPhone skal være låst op, eller begge abonnementer skal være fra den samme operatør.
  • Begge abonnementer skal være oprettet og klar til at bruge.
  • Kontroller, at du er i et område med understøttet dækning, og at tjenesten ikke er nede.

iPhone XS Max og iPhone XR, der er købt på det kinesiske fastland, i Hongkong eller i Macao, kan bruge to fysiske SIM-kort. Hvis du ikke befinder dig på det kinesiske fastland, eller du er i Hongkong eller Macao, og du har en iPhone XS, kan du få hjælp til dobbelt-sim med et eSIM.

Sådan kontrollerer du, at begge nano-SIM-kort er sat korrekt i

Hvis du tror, at ingen af SIM-kortene – eller SIM-kortpladserne – fungerer, skal du følge disse trin:

1. Tag SIM-kortholderen ud, og kontroller, om der er tegn på skader eller korrosion på SIM-kortene.
  2. Tag SIM-kortene ud af SIM-kortholderen, og sæt dem i igen som vist her.
  3. Sørg for at lukke SIM-kortholderen helt, så den ikke sidder løst.
  4. Åbn Kontrolcenter, og kontroller, at begge operatører vises i statuslinjen.
  5. Gå til Indstillinger > Mobilnetværk, og kontroller, at du kan se begge abonnementer.
  6. Tryk på hvert abonnement, og kontroller, at oplysningerne er korrekte.

Kontakt operatøren for at få et nyt nano-SIM-kort i følgende situationer:

• Hvis et SIM-kort ikke fungerer i nogen af SIM-kortpladserne.
  • Hvis et SIM-kort ikke passer i eller er bøjet.

Hvis den primære eller sekundære SIM-kortplads ikke fungerer med mere end ét SIM-kort, skal du tage det SIM-kort, der fungerer, ud og isætte det SIM-kort, der ikke gør. Hvis det stadig ikke fungerer, skal du kontakte Apple-support

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis du stadig oplever problemer, skal du kontakte Apple-support.