Få hjælp til dobbelt-sim med to nano-sim-kort

Læs om, hvordan du afhjælper problemer med dobbelt-sim med to nano-SIM-kort i din iPhone XS Max eller iPhone XR i Kina, fastlandet, Hongkong eller Macao.

Sådan kontrollerer du dine abonnementer

• Hvis du vil bruge to forskellige operatører, skal din iPhone være låst op. Ellers skal begge abonnementer være fra den samme operatør. Hvis du får dit første sim-kort fra en CDMA-operatør, understøtter dit andet sim-kort ikke CDMA. Kontakt din operatør for at få flere oplysninger.
  • Begge abonnementer skal være oprettet og klar til at bruge.
  • Kontroller, at du er i et område med understøttet dækning, og at tjenesten ikke er nede.

iPhone XS Max og iPhone XR, der er købt i Kina, fastlandet, i Hongkong eller i Macao, kan bruge to fysiske SIM-kort. Hvis du ikke er i Kina, fastlandet, eller hvis du er i Hongkong eller Macau og har en iPhone XS, kan du få hjælp til dobbelt-sim med et eSIM.

Sådan kontrollerer du, at begge nano-sim-kort er sat korrekt i

Hvis du tror, at ingen af sim-kortene – eller sim-kortpladserne – fungerer, skal du følge disse trin:

1. Tag sim-kortholderen ud, og kontroller, om der er tegn på skader eller rust på sim-kortene.
  2. Tag sim-kortene ud af sim-kortholderen, og sæt dem i igen som vist her.
  3. Sørg for at lukke sim-kortholderen helt, så den ikke sidder løst.
  4. Åbn Kontrolcenter, og kontroller, at begge operatører vises i statuslinjen.
  5. Gå til Indstillinger > Mobilnetværk eller Indstillinger > Mobildata, og kontroller, at du kan se begge abonnementer.
  6. Tryk på hvert abonnement, og kontroller, at oplysningerne er korrekte.

Kontakt operatøren for at få et nyt nano-sim-kort i følgende situationer:

• Hvis et sim-kort ikke fungerer i nogen af sim-kortpladserne.
  • Hvis et sim-kort ikke passer i eller er bøjet.

Hvis den primære eller sekundære sim-kortplads ikke fungerer med mere end ét sim-kort, skal du tage det sim-kort, der fungerer, ud og sætte det sim-kort, der ikke gør, i. Hvis det stadig ikke fungerer, skal du kontakte Apple-support

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis du stadig oplever problemer, skal du kontakte Apple-support.