Hvis fejl 602 opstår ved installation af en softwareopdatering fra Apple

Fejl 602 kan opstå, hvis installationsprogrammet ikke kan oprette den krævede internetforbindelse. Tjek dine netværksindstillinger eller din konfiguration.

Når du installerer en softwareopdatering fra Apple, får du muligvis vist en advarsel om, at der opstod en fejl ved installationen af opdateringen (602). Prøv at gøre dette for at løse problemet:

• Du kan finde ud af, om advarslen er relateret til netværksindstillingerne på din Mac, ved at bruge Netværksindstillinger til at tilføje en netværksplacering. Hvis standardindstillingerne på den nye netværksplacering ikke løser problemet, kan du nemt skifte tilbage til dine nuværende netværksindstillinger.
  • Hvis du bruger firewallsoftware eller anden sikkerhedssoftware fra andre producenter end Apple, kan denne medføre, at softwareopdateringen ikke har den nødvendige netværksadgang. Hvis dette er tilfældet, skal du enten omkonfigurere softwaren eller slå den fra, indtil opdateringen er udført.
  • Hvis dit netværk bruger en godkendt proxy, hvilket er almindeligt hos en del virksomheder, skal du muligvis kontakte din netværksadministrator eller installere opdateringen fra et andet netværk. Nogle godkendte proxies tillader ikke den specifikke internetadgang, som softwareopdateringer fra Apple kræver.

Hvis du stadig ikke kan installere opdateringen, skal du kontakte Apple-support for at få hjælp.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.