Hvis din iPhone XS eller iPhone XS Max ikke vil oplade, når den er på vågeblus

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis din iPhone XS eller iPhone XS Max er tilsluttet en oplader og er på vågeblus, men ikke vil oplade.

Nogle iPhone XS- og iPhone XS Max-enheder vil måske ikke oplade eller oplader med forsinkelse, når de er på vågeblus og er tilsluttet strøm med et Lightning-kabel.

Hvis du oplever en af disse situationer, skal du opdatere din iPhone til iOS 12.0.1.